Sayısal 78k için bölüm tercihi

Ben de 76 bin yaptım. Babamla konuşurken arkadaşlarından biri tavsiye vermiş, Yıldız Teknik Gıda Mühendisliği yazsın oradan Kimya Mühendisliğini bitirir Çift Anadal yaparak demiş. Ben de kimya mühendisliği düşünüyordum da bu sıralamalarla iyi bir bölümde zor.

Ben de 76 bin yaptım. Babamla konuşurken arkadaşlarından biri tavsiye vermiş, yıldız teknik gıda mühendisliği yazsın oradan kimya mühendisliğini bitirir çift ana dal yaparak demiş. Ben de kimya mühendisliği düşünüyordum da bu sıralamalarla iyi bir bölümde zor.

Hocam yapan adam her türlü yapar ama çalışarak beynim kimyaya yatkın ben bu bölümü bu yüzden seçtim. Vallahi soracak kimse de yok babam zaten eski düşünceli doktor diyor dedem kendisi gidip ona dedi oğlum gitsin kimyaya diye ne yapacağımı bilmiyorum ama son kararım bu sanırım.

Hocam yapan adam her türlü yapar ama çalışarak beynim kimyaya yatkın ben bu bölümü bu yüzden seçtim. Vallahi soracak kimse de yok babam zaten eski düşünceli doktor diyor dedem kendisi gidip ona dedi oğlum gitsin kimyaya diye ne yapacağımı bilmiyorum ama son kararım bu sanırım.
İş, maaş bu konularda her yerden çok şey duyuyoruz. Ama eğer gerçekten çalışıp kendinizi diğer insanlardan kılabilirseniz o zaman kıymeti olur diplomanın. O yüzden insanların dediği her şeye kulak asmayın, kimya mühendisliği nispeten iyi bir bölüm, seviyorsanız okuyun derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı