Sayısal mı EA mı?

hitabetim çok etkili değil o yüzden hukukta çok bir şeyler başarabileceğimi düşünmüyorum.
Hitabetinizi geliştirebilirsiniz, çok basit düşünüyorsunuz.
Sayısal gidersem 2010'dan beri PC ile içli dışlı olduğum için yazılım mühendisliği gitmek isterim
PC ile içli dışlı olmaktan kasıt oyunlara mı donanıma mı yoksa yazılıma mı? Demek istediğim, vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirmek -öyle yapıyorsunuz demiyorum- veya sistem toplama konularına hakim olmak sizin yazılım baskın olduğunuz anlamına gelmez.

Hangi mesleği yapmak istediğinize karar veremeseniz bile MF mi yoksa TM mi gideceğinize karar vermelisiniz. İnsan kendini bilir bence.

Hitabetinizi geliştirebilirsiniz, çok basit düşünüyorsunuz.

PC ile içli dışlı olmaktan kasıt oyunlara mı donanıma mı yoksa yazılıma mı? Demek istediğim, vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirmek -öyle yapıyorsunuz demiyorum- veya sistem toplama konularına hakim olmak sizin yazılım baskın olduğunuz anlamına gelmez.

Hangi mesleği yapmak istediğinize karar veremeseniz bile MF mi yoksa tm mi gideceğinize karar vermelisiniz. İnsan kendini bilir bence.

Hocam tm kaldım sözel ve TYT kısmım bayağı iyi zaten AYT matematikte 20 tane yapsam ilk 5K ya girerim diye düşünüyorum. Olmadı MSÜ gireriz :D

Önemli olan zorluk kolaylık değil zaten. Zor-kolaya göre olsaydı mühendislik okuyan olmazdı.

Mühendis olmayı ve yurt dışında çalışmayı çok isterim ancak sınavlara 1 hafta kalmışken 3 dersi yetiştirmem zor. Artı olarak ben geçmiş konulara çalışırken onlar ilerleyecek.

@Nieagerams hocam EA'dan yurt dışına gidebileceğim bölüm falan var mı :D

Son düzenleme:
Mühendis olmayı ve yurt dışında çalışmayı çok isterim ancak sınavlara 1 hafta kalmışken 3 dersi yetiştirmem zor. Artı olarak ben geçmiş konulara çalışırken onlar ilerleyecek.

@Nieagerams hocam EA'dan yurt dışına gidebileceğim bölüm falan var mı :D
Onlar 1 çalıştığında sen 2 - 3 çalışacaksın o zaman. Sonra yazın sayısala geçmeye çalışacaksın (eğer gerçekten mühendislik falan istiyorsan) ve pişman olacaksın. İşte o zaman millet 1 çalışırken sen 4 5 çalışman lazım. Ama son karar senin. Bu arada OBP puanı kırık ve 85-90 dan düşük değilse çok etkilemiyor.

Onlar 1 çalıştığında sen 2 - 3 çalışacaksın o zaman. Sonra yazın sayısala geçmeye çalışacaksın (eğer gerçekten mühendislik falan istiyorsan) ve pişman olacaksın. İşte o zaman millet 1 çalışırken sen 4 5 çalışman lazım. Ama son karar senin.

Hocam EA da OBP yükseltip mezuna kalıp sadece fen çalışmak mantıklı mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı