Sayısal temeli olmayan bir 11.sınıf'a tavsiyeler

Aveloox

Hectopat
Selam, bu dönem 11. sınıf bitiyor. 12.sınıfı açıktan okuyup dershaneye giderek sınava hazırlanmayı düşünüyorum. Sayısal temelim yok, nasıl temel edinip sınava hazırlanabilirim?

Daha once bir TYT deneme sinavi yaptin mi?

Selam, bu dönem 11. sınıf bitiyor. 12.sınıfı açıktan okuyup dershaneye giderek sınava hazırlanmayı düşünüyorum. Sayısal temelim yok, nasıl temel edinip sınava hazırlanabilirim?
VIP Fizik, Rehber Matematik gibi kanalları takip edebilirsiniz. Videoları notlar çıkartıp, konusunu öğrendikten sonra testlerle pekiştirerek devam ettirin. İlk kaynaklarınız kolay olsun, ondan sonra seviyeyi arttırabilirsiniz. 2-3 hafta da bir o ana kadar gördüğünüz bütün konulardan tekrar 1-2 test çözüp konuyu sağlama alın. Bu yöntemle disiplinli giderseniz sıfırdan öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben de 11'im, bu yaz TYT için dediklerimi uygulayacağım.

Daha once bir TYT deneme sinavi yaptin mi?

Geçen gün bir TYT matematik denemesi çözdüm. Sadece 6-7 soru doldurdum, onların da doğrulğundan emin olduğum için.
VIP fizik, rehber matematik gibi kanalları takip edebilirsiniz. Videoları notlar çıkartıp, konusunu öğrendikten sonra testlerle pekiştirerek devam ettirin. İlk kaynaklarınız kolay olsun, ondan sonra seviyeyi arttırabilirsiniz. 2-3 hafta da bir o ana kadar gördüğünüz bütün konulardan tekrar 1-2 test çözüp konuyu sağlama alın. Bu yöntemle disiplinli giderseniz sıfırdan öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben de 11'im, bu yaz TYT için dediklerimi uygulayacağım.

Teşekkür ettim. Dikkate alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı