Sayısal vs Dil

x. burak

Femtopat
Daha fazla  
Akıcı bir şekilde İngilizce konuşabiliyorum ve yazabiliyorum. Saysıalım da iyi. Neredeyse her TYT denemsinde matematikte 38-36 net yapıyorum. Fende ise neredeyse her seferinde 16-8 net yapıyorum. Sayısal okursan eğer tıp veya eczacılık, dil okursam öğretmenlik düşünüyorum. Çok aradayım (11. sınıfa geçeceğim)

Dıl okumak saçma bır şey. Yuksek sayısal sıralamasıyla zaten gıdecegın bırcok yer hazırlık ıle baslıyor yanı ıngılızce, Fransızca, Almanca... Ayrıca 11. sınıfsın, pek secım asamasını dusunmene gerek yok. Zamanı geldıgınde de cok ıstınaı durumlar harıcınde dıl secmenın ne kadar saçma oldugunu anlayacaksındır.

Sadece İngilizce konuşmakla veya belli bir seviyede bilmekle kalmıyor maalesef sınav İngilizcesine çalışmanız lazım.

Akıcı bir şekilde İngilizce konuşabiliyorum ve yazabiliyorum. Saysıalım da iyi. Neredeyse her TYT denemsinde matematikte 38-36 net yapıyorum. Fende ise neredeyse her seferinde 16-8 net yapıyorum. Sayısal okursan eğer tıp veya eczacılık, dil okursam öğretmenlik düşünüyorum. Çok aradayım (11. sınıfa geçeceğim)

Dil sınavı sandığınız kadar kolay değil. Son 2 senedir YDS seviyesindeki sınava 2 saat veriyorlar. YDS 3 saat bu arada. Sınavın 4'te olması da zaten ayrı bir şey. Bence dile bulaşmayın sayısal okuyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı