Sayısal vs Eşit Ağırlık vs Sözel

17halilibo17

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 10. sınıfa gidiyorum Anadolu lisesi bugün çarşamba günü bölüm seçimi yapacaksınız dediler. 2 Günde nasıl karar veririm kara kara düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Tarihim çok iyidir, İngilizcem de iyidir. Matematiğim iyi degil, sayısal derslere fazla çalışmıyordum Edebiyatım iyidir, sözel derslerim iyidir ama sayısalım kötüdür. Derslerin üstüne fazla düşmüyordum seçimi 2. dönem yapıyoruz diye bilgisayara yazılıma ilgim var. Ablam radyoloji okumuştu acaba onu mu seçsem? 2 Günde nasıl karar vereceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
+

Merhaba 10. sınıfa gidiyorum Anadolu lisesi bugün çarşamba günü bölüm seçimi yapacaksınız dediler. 2 günde nasıl karar veririm kara kara düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Tarihim çok iyidir, ingilizcem de iyidir. Matematiğim iyi degil, sayısal derslere fazla çalışmıyordum edebiyatım iyidir, sözel derslerim iyidir ama sayısalım kötüdür. Derslerin üstüne fazla düşmüyordum seçimi 2. dönem yapıyoruz diye bilgisayara yazılıma ilgim var. Ablam radyoloji okumuştu acaba onu mu seçsem? 2 günde nasıl karar vereceğim?

11.sınıfım sayısalım çalışmazsan zor çalışırsan kolay bence ki ben çalışmıyorum sayısal deyip gözün korkmasın bence ama kimya çok zor geliyor bana :) her neyse sen ne olmak istiyorsan onu seç en iyisi bu olacaktır bölümün zorluğuna bakma.

Hangi mesleği yapmak istiyorsun? Yapmak istediğin meslek, YKS'de hangi alandan alıyorsa onu seç.

İleride sayısal çalışmayacaksan hiç sayısala girme. Sözelim iyi diyiyorsun. Sözel seçmende fayda var. Eğer sözel sınıfı açılmazsa eşit ağırlık seç.

Sizler daha öğrencilik yıllarınızdasınız bunlar tatlı güzel heyecanlar bizler okul işlerini geçtik iş hayatında mücadele veriyoruz yolunuz açık olsun Allah zihin açıklığı versin.

+

11.sınıfım sayısalım çalışmazsan zor çalışırsan kolay bence ki ben çalışmıyorum sayısal deyip gözün korkmasın bence ama kimya çok zor geliyor bana :) her neyse sen ne olmak istiyorsan onu seç en iyisi bu olacaktır bölümün zorluğuna bakma.

Ben şimdi şuna karar verdim eşit agırlık seçeceğim daha sonrasında derslerime Full odaklanacağım bu sınavlarda sayısalım iyi gelirse sayısala geçerim çünkü eşit agırlık ve sözelde çok meslek yok.

Sözelin iyiyse oradan devam et derim radyoloji bölümü sayısala girer sağlık alanında olduğu için.

TYT'den alıyor galiba eşit agırlık degilmi.

Ben şimdi şuna karar verdim eşit agırlık seçeceğim daha sonrasında derslerime Full odaklanacağım bu sınavlarda sayısalım iyi gelirse sayısala geçerim çünkü eşit agırlık ve sözelde çok meslek yok.

TYT'den alıyor galiba eşit agırlık degilmi.
Yök atlas incelemek daha doğru olur yanlış bilgi vermek istemem ben hemşireyim o sayısal bölüm diğer branşlarda hep sayısal diye kafamızda tabu olmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı