Sayısal vs Sözel

Luxand

Centipat
Daha fazla  
İstediğim bölüm dijital oyun tasarımı ama sayısalım kötü ama zor bela ilk 200k yapabilirim. Sözelciyim sözelde de 5k gibi bir sıralamaya rahatça girebileceğimi düşünüyorum. Sözelde en çok dikkatimi çeken bölüm medya ve görsel sanatlar bu video kurgu vs. ilgim var ama dijital oyun tasarımı daha ağır basıyor tabiki. Sizce istenilen bölüm için sayısal çalışıp 200k sıralama yapmak mı yoksa sözelden 5k yapıp iyi bir üniversiteye gitmek mi daha mantıklı.(Sözelden işsiz kalma oranı çok yüksek diye biliyorum).

İstediğim bölüm dijital oyun tasarımı ama sayısalım kötü ama zor bela ilk 200k yapabilirim. Sözelciyim sözelde de 5k gibi bir sıralamaya rahatça girebileceğimi düşünüyorum. Sözelde en çok dikkatimi çeken bölüm medya ve görsel sanatlar bu video kurgu vs. ilgim var ama dijital oyun tasarımı daha ağır basıyor tabiki. Sizce istenilen bölüm için sayısal çalışıp 200k sıralama yapmak mı yoksa sözelden 5k yapıp iyi bir üniversiteye gitmek mi daha mantıklı.(Sözelden işsiz kalma oranı çok yüksek diye biliyorum).
ilk 5k ile girebileceğiniz bir üniversiteden sonra işsiz kalacağınızı sanmıyorum ama önemli olan hangi bölümü istediğiniz. daha henüz geç değil iyi bir çalışma ile sayısal 100k yaparsınız diye düşünüyorum. bana kalırsa sayısal hocam.

ilk 5k ile girebileceğiniz bir üniversiteden sonra işsiz kalacağınızı sanmıyorum ama önemli olan hangi bölümü istediğiniz. daha henüz geç değil iyi bir çalışma ile sayısal 100k yaparsınız diye düşünüyorum. bana kalırsa sayısal hocam.
Sözelden önerebilceğiniz bölüm var mı peki yine bilgisayar üzerine

İstediğim bölüm dijital oyun tasarımı ama sayısalım kötü ama zor bela ilk 200k yapabilirim. Sözelciyim sözelde de 5K gibi bir sıralamaya rahatça girebileceğimi düşünüyorum. Sözelde en çok dikkatimi çeken bölüm medya ve görsel sanatlar bu video kurgu vs. ilgim var ama dijital oyun tasarımı daha ağır basıyor tabii ki. Sizce istenilen bölüm için sayısal çalışıp 200k sıralama yapmak mı yoksa sözelden 5K yapıp iyi bir üniversiteye gitmek mi daha mantıklı.(Sözelden işsiz kalma oranı çok yüksek diye biliyorum).

Yani hocam eşit ağırlık olsa YBS, grafik tasarım falan derdim ama sözelde ilahiyat, öğretmenlik harici neredeyse hiçbir şey yok. Sadece radyo televizyon var ama önermiyorum. Halihazırda sınava zaman varken sayısal çalışın derim.

Sözelden önerebilceğiniz bölüm var mı peki yine bilgisayar üzerine
Sözel ilk 5k ya girersen özel eğitim öğretmenliği düşünebilirsin, veya iyi bir üniversitede sınıf öğretmenliği başka bir şey yok adam akıllı atanabileceğin. Diğer alanlar hakkında bilgim yok medya, görsel sanat falan filan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı