Sayısalda 200 bin sıralama zor mu?

215k yaptımda iyice düşünüp mezuna kalmaya karar verdim tm ye geçtim şimdi bakalım neler yapacağız.

Günde yaklaşık kaç saat çalıştın ve ne zaman çalışmaya başladın.
Bende en kötü 200k girmek istiyorum 11.sınıfım temelimin olduğunu çok düşünmüyorum malum 9.sınıf uzaktan dershaneye falan ne zaman gitmeliyim kafamdaki soruları yanıtlarsan çok mutlu olurum.

Bende en kötü 200k girmek istiyorum 11.sınıfım temelimin olduğunu çok düşünmüyorum malum 9.sınıf uzaktan dershaneye falan ne zaman gitmeliyim kafamdaki soruları yanıtlarsan çok mutlu olurum.

Netlerin nasıldı mesela TYT'ye mi daha çok yüklenmeliyim AYT'ye mi lütfen cevapla 🙏🏻

Netlerin nasıldı mesela TYT'ye mi daha çok yüklenmeliyim AYT'ye mi lütfen cevapla 🙏🏻
12.sınıfa başladıktan sonra çalışmaya başlamıştım ama çok planlı gitmiyordum yavaş yavaş gidiyordum başlarda yeterli test kitabım yoktu sonradan alıyordum günde çalışma saatim çok değişiyordu staj falan bazen erteliyordum bazen de hiç çalışmıyordum başlarda ortalama 4 5 saat sonradan 7 saate kadar artırdım.

Dershane ilgili benim pek bilgim yok ben evden devam ettim başkasına sorsan daha iyi olur :)

TYT netlerim 40 50 arası geliyordu 3 ay kala AYT ye baya geç başlamıştım TYT deneme ve konu çalışmaya devam ediyordum bir yandanda ayt konu çalışıyordum baya stresliydi yetiştirmeye çalışmakta

AYT ye TYT den daha çok önem vermen gerekiyor asıl belirleyici yer orası çünkü

Sana tavsiyem zamanını iyi değerlendir planını yap öyle çalış sonra benim gibi olma :D

12.sınıfa başladıktan sonra çalışmaya başlamıştım ama çok planlı gitmiyordum yavaş yavaş gidiyordum başlarda yeterli test kitabım yoktu sonradan alıyordum günde çalışma saatim çok değişiyordu staj falan bazen erteliyordum bazen de hiç çalışmıyordum başlarda ortalama 4 5 saat sonradan 7 saate kadar artırdım.

Dershane ilgili benim pek bilgim yok ben evden devam ettim başkasına sorsan daha iyi olur :)

TYT netlerim 40 50 arası geliyordu 3 ay kala AYT'ye bayağı geç başlamıştım TYT deneme ve konu çalışmaya devam ediyordum bir yandanda AYT konu çalışıyordum bayağı stresliydi yetiştirmeye çalışmakta.

AYT'ye TYT'den daha çok önem vermen gerekiyor asıl belirleyici yer orası çünkü.

Sana tavsiyem zamanını iyi değerlendir planını yap öyle çalış sonra benim gibi olma :D

Beni ciddiye alıp cevapladığın için teşekkür ederim. Tavsiyene uymaya çalışacağım :)

Bu arada sanırım meslek lisesindeydin (staj dediğin için) bu yüzden gayretinden ötürü takdir ederim. Ülkede meslek liselerine direk üniversite Okumak istemeyenler gidiyor gözüyle bakıldığı için dedim. Aslında bende meslek lisesine gitmek istiyordum ancak ailem Anadolu'ya gönderdi sence Anadolu'ya gitmek mesleğe gitmekten daha mı mantıklı?

Beni ciddiye alıp cevapladığın için teşekkür ederim. Tavsiyene uymaya çalışacağım :)

Bu arada sanırım meslek lisesindeydin (staj dediğin için) bu yüzden gayretinden ötürü takdir ederim. Ülkede meslek liselerine direk üniversite Okumak istemeyenler gidiyor gözüyle bakıldığı için dedim. Aslında bende meslek lisesine gitmek istiyordum ancak ailem Anadolu'ya gönderdi sence Anadolu'ya gitmek mesleğe gitmekten daha mı mantıklı?
Teşekkür ederim övgülerin için benim o zamanlar LGS girdikten sonra meslek anadolu liseleri ile ilgili hiç bilgim yoktu benim CAHİL ailemde bilmiyordu :D tercih verdikten sonra anadolu çıktı ama ailem uzak diye yollatmadı bir daha tercih yaptık direk en yakına yere yolladılar işte :/ pişmanmısın dersen çok değilim sınıfın sessiz çocuğu olarak okulumdaki anılar değerli olduğundan ama anadolu ya da gitmek isterdim daha iyi eğitim için.

Üniversite sınavına tamamen hazırlanmak için anadolu okumak daha mantıklı tabi.
Meslek lisesinde seçtiğin alanın benimki bilişimdi bilgisayar derslerini görüyorsun çoğunlukla ilerleyen dönemlerde fen matematik edebiyat gibi derslerinin sayısıda azalıyor veya hiç olmuyor bizim 12.sınıfta matematik ve fen yoktu alanım bilişim sayısal dersler beklerken edebiyat inkılap derslerini gördük bu bizim okuldan kaynaklımıydı bilmiyorum.

215k yaptımda iyice düşünüp mezuna kalmaya karar verdim TM ye geçtim şimdi bakalım neler yapıcaz
Merhablar bende senınle aynı durumdayım şuan tyt de 40 net yapıyorum ayt yenı başladım ve 200 k yapmak ıstıyorum sınavada 3 ay kaldı çevremdekı ınsanlara söyleyınce dalga geçiyorlar ınanmıyorlar ailemde yapamassın dıyor sence zormu 3 ayda 200 k

Merhablar bende senınle aynı durumdayım şuan tyt de 40 net yapıyorum ayt yenı başladım ve 200 k yapmak ıstıyorum sınavada 3 ay kaldı çevremdekı ınsanlara söyleyınce dalga geçiyorlar ınanmıyorlar ailemde yapamassın dıyor sence zormu 3 ayda 200 k
Hocam 10. Sınıfım bana pek laf düşmez ama dinlerseniz diye söylüyorum birazcık geç ama zararın neresinden dönerseniz kârdır biraz asılırsanız belki olur pes etmeyin benim düşüncem bu🙂

Öncellikle Çevrendeki insanları dinlememeni öneririm seni motivasyonunu olumsuz etkiliyor.

Tyt netini biraz daha artır bence ayt sayısal öğrenci için az bir zaman ama şimdi bu sene 12.sınıf 2.konular kaldırıldığından dolayı yük azaldı 3 ayda yetişebilir diye düşünüyorum tabi bu senin matematik temelini bağlı hedefinde 200k olduğu için az çok çalışsan yeterli olur ama bence sonuna kadar git çalışmaya belki 100k yaparsın belli olmaz :)

Hocam 10. Sınıfım bana pek laf düşmez ama dinlerseniz diye söylüyorum birazcık geç ama zararın neresinden dönerseniz kârdır biraz asılırsanız belki olur pes etmeyin benim düşüncem b
Aynen arkadaşımızında dediği gibi peki siz çalışmalara başladınız mı başlıyacak mısınız 😅

Öncellikle Çevrendeki insanları dinlememeni öneririm seni motivasyonunu olumsuz etkiliyor.

Tyt netini biraz daha artır bence ayt sayısal öğrenci için az bir zaman ama şimdi bu sene 12.sınıf 2.konular kaldırıldığından dolayı yük azaldı 3 ayda yetişebilir diye düşünüyorum tabi bu senin matematik temelini bağlı hedefinde 200k olduğu için az çok çalışsan yeterli olur ama bence sonuna kadar git çalışmaya belki 100k yaparsın belli olmaz :)
derslerde birazcık konu eksiklerim var onları kapatmaya çalışıyorum neyse bu yaz tyt konularını bitirmeyi düşünüyorum olur mu sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı