Sayısalda hedefi 150.000 olan birisi nasıl bir yol izlemeli?

Dostum öncelikle sosyalde filan yorum sorularını kaçırma. Bol paragraf çöz. Ve bence her gün olmasa bile haftada 5 gün matematik çalış.

Hocam bu yıl 2 yıllık bir bölüm dahi gelmiyor durum o kadar vahim...
Benim için 150K'ya girmek büyük bir şey.

150k kolay yaparsın hızlı okuma öğren bol bol kitap oku.

Hocam benim için büyük bir şey 150K'ya girmek.

@484334

@kurmayoffuture

@marshall matherss

Hocam bu yıl 2 yıllık bir bölüm dahi gelmiyor durum o kadar vahim...
Benim için 150K'ya girmek büyük bir şey.

Hocam benim için büyük bir şey 150K'ya girmek.

@484334

@kurmayoffuture

@marshall matherss
Hocam önünüzde 1 sene var. Her türlü yaparsınız okul derdiniz de olmayacak. Bence eylüle kadar tyt basın. 3 ayda biter çoğu konu. Sonra tyt denemesi ayt konusu çalışması şeklinde ilerlersiniz.

Hocam önünüzde 1 sene var. Her türlü yaparsınız okul derdiniz de olmayacak. Bence eylül'e kadar TYT basın. 3 ayda biter çoğu konu. Sonra TYT denemesi AYT konusu çalışması şeklinde ilerlersiniz.

Sağ olun hocam bu arada. Bu süreçte bir iş yerinde çalışacağım ancak akşam 5 gibi evde olabilirim. Sizce 5'ten 10'a kadar çalışsam TYT biter mi?

@484334

Sağ olun hocam bu arada. Bu süreçte bir iş yerinde çalışacağım ancak akşam 5 gibi evde olabilirim. Sizce 5'ten 10'a kadar çalışsam TYT biter mi?

@484334
Dinlemeye özen gösterin. Günlük 5 saat çalışma ile fen ile sosyal biter. Matematikte ilerleme kaydedersin. Türkçe biraz paragraf ağırlıklı olduğu için boş bulduğunuz vakitlerde çözün derim. Öğle molası filan varsa o sırada çözseniz iyi olur. Ama işe gitmeyip sabah 6 akşam 6 arası ders çalışmak iyi olabilir.

Dinlemeye özen gösterin. Günlük 5 saat çalışma ile fen ile sosyal biter. Matematikte ilerleme kaydedersin. Türkçe biraz paragraf ağırlıklı olduğu için boş bulduğunuz vakitlerde çözün derim. Öğle molası filan varsa o sırada çözseniz iyi olur. Ama işe gitmeyip sabah 6 akşam 6 arası ders çalışmak iyi olabilir.

Hocam çalışmak zorundayım çalışmaktan başka şansım yok. Peki hocam 5'ten 10'a kadar çalışsam 150'ya girer miyim 1 sene içinde?

@484334

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı