Sayısalda ilk 100 bin yapılabilir mi?

melisa7

Femtopat
Daha fazla  
Bu sene YKS'ye girdim ama hiç çalışmadım, zaten en başından beri mezun kafasındaydım. Sıralamam bayağı kötü gelecek. Seneye tekrar gireceğim. Sayısaldan ilk 100 bin zor da olsa olur mu, yapabilir miyim? TYT 50 civarında, zaten 20 TYT mat neti geliyor. AYT mat netim 10. Diger dersler aşırı kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm derslerin sınavlarından 0 almışlığı olan gerçekten gram dersle alakası olmayan bir öğrenciydim. Sadece son yıl çalışarak 2021 YKS'de MSÜ'de 4K TYT'de 9K genel yerleştirmede (obpsiz) 24K yaptım. Şu an İTÜ'deyim. Soru sormayı tereddüt etmeyi bırakın ve hemen başlayın. Yaparsınız.

Not: Öğrencilikle aram gerçekten yok büyük ihtimalle dersleri takip etmemekten itüyü 6 yılda bitireceğim.

Edit: EA soru işaretlemedim EA 13K.

Tüm derslerin sınavlarından 0 almışlığı olan gerçekten gram dersle alakası olmayan bir öğrenciydim. Sadece son yıl çalışarak 2021 YKS'de MSÜ'de 4K TYT'de 9K genel yerleştirmede (obpsiz) 24K yaptım. Şu an İTÜ'deyim. Soru sormayı tereddüt etmeyi bırakın ve hemen başlayın. Yaparsınız.

Not: Öğrencilikle aram gerçekten yok büyük ihtimalle dersleri takip etmemekten itüyü 6 yılda bitireceğim.

Edit: EA soru işaretlemedim EA 13K.
dershaneye gittin mi ya da kocluk falan aldın mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı