Sayısaldan dile geçmek

Hangi bölümü okuyorsunuz hocam?

Ya orası oylede hocam dil kısmı bu sizin dediğiniz kulvar dışına çıkıyor ya aslında mesele İngilizce de değil düzgün bir bölümde istediğim işi yapabilmek ama sayısal bölümde okusam EA da okusam dil de okusam her türlü işsiz kalma ihtimalim var galiba benim öncelikle bu durumu iyi bir sindirmem lazım
Yani sana şöyle diyeyim abimden örnek verecek olursam. Eğer harbiden iyi bir sıralama ve puan yaparsan işsiz kalma ihtimalin az. Abimden biliyorum ben. CV iyi olduğu sürece bir çok işe girebileceğini düşünüyorum ama bunun için zekanı kullanman lazım.

Yani sana şöyle diyeyim abimden örnek verecek olursam. Eğer harbiden iyi bir sıralama ve puan yaparsan işsiz kalma ihtimalin az. Abimden biliyorum ben. CV iyi olduğu sürece bir çok işe girebileceğini düşünüyorum ama bunun için zekanı kullanman lazım.
Cevabınız için sağolun hocam ya şöyle yapmam daha mantıklı olur gibi hissetmeye başladım normal sayısal çalışmaya devam etmek günde 1 saatimi de ydt çalışmaya ayırmak. tüm çalışma şeklini ydt düzenine çevirmek mantıksız olur gibi artık zaman gösterir herseyi

Ekşi'de falan örnekleri de var ama olayı şöyle anlatıyım kısaca. TYT matematikten 30-35 yaparsanız (sayısalcı olduğunuzu ve diş hekimliği gibi hedefleriniz olduğunu okuduğum için bu netler uzak değil sanırım) ve YDT'den de 40-45 net yaparsanız; YDT'den 70-75 yapıp TYT matematikten 10 yapan dilci kadar puan alma imkanınız var. Tabii Türkçe sosyalde de belli netleri yaptığınız farz edilirse.

İngilizce geçmişiniz iyiyse, biraz kelime ve biraz okuma becerisiyle güzel sonuç alınabilir.

Fakat YDT'ye AYT'den sonra gireceğinizi de unutmayın. Neredeyse üst üste girilen iki sınav. İyi çalışmalar.

Ekşi'de falan örnekleri de var ama olayı şöyle anlatıyım kısaca. TYT matematikten 30-35 yaparsanız (sayısalcı olduğunuzu ve diş hekimliği gibi hedefleriniz olduğunu okuduğum için bu netler uzak değil sanırım) ve YDT'den de 40-45 net yaparsanız; YDT'den 70-75 yapıp TYT matematikten 10 yapan dilci kadar puan alma imkanınız var. Tabii Türkçe sosyalde de belli netleri yaptığınız farz edilirse.

İngilizce geçmişiniz iyiyse, biraz kelime ve biraz okuma becerisiyle güzel sonuç alınabilir.

Fakat YDT'ye AYT'den sonra gireceğinizi de unutmayın. Neredeyse üst üste girilen iki sınav. İyi çalışmalar.
Bu tyt mat üzerinden bu puanları yapıp ydt 70-75 yapanlara eşit olduğunu bilmiyordum... Çok uzak değil gibi ama şöyle ilerlemem daha mantıklı olucak gibi normal yks çalışmamı devam ettirmem dış hekimliği hedefim gibi günde 1 saatimi de ydt ye ayırmak mantıklı olucak gibi tercih zamanı hangi mesleği secicegime karar vermek daha mantıklı olucsk gibi bu günde 1 saat çalışmak yeterli olur gibi çünkü 9 aya yayıcam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı