Sayısaldan dile geçmeli miyim?

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Selam, ben şu anki sınıfımdan gayet memnunum ama sayısal derslerim zayıf bunları geliştirebilirim ama yazılımda diplomaya değil yapılan işe bakılıyor diye biliyorum, bu yüzden sayısal mantıksız geliyor özellikle kimya ve fizik, öte yandan Master yapmak istiyorum yabancı bir ülkede o ülkenin farklılıklarını görmek bir süre o ülkede kalmak istiyorum bu durumda sizce dile geçmeli miyim? Eğer dile geçersem muhtemelen daha çok kendimi yazılıma vereceğim dolaylı olarak kendimi daha fazla geliştirebileceğim bu sayede. Burada ki tek sorun memnun olduğum sınıfı bırakmak olabilir.

Son düzenleme:
Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Hocam kendimden ornek vereyim. 11. sınıf ogrencisiyim. Sayısal derslerinin zor gelmesinin yanı sıra fizik ve kimyada cok sıkılıyorum. Okulumda dil sınıfı yok. Keske olsaydı da geçiş yapabilseydim. Ben İngiliz Dili ve Edebiyatı veya İngilizce öğretmenliği okumak istediğimden sorun yok. Ancak siz muhendislik istiyorsunuz. Diplomaya ihtiyacınız olabilir ileriki sureçte.

Karar sizin tabii, yerinizde olsam okuldaki rehber hocama danışırdım.

Hocam kendimden ornek vereyim. 11. sınıf ogrencisiyim. Sayısal derslerinin zor gelmesinin yanı sıra fizik ve kimyada cok sıkılıyorum. Okulumda dil sınıfı yok. Keske olsaydı da geçiş yapabilseydim. Ben İngiliz Dili ve Edebiyatı veya İngilizce öğretmenliği okumak istediğimden sorun yok. Ancak siz muhendislik istiyorsunuz. Diplomaya ihtiyacınız olabilir ileriki sureçte.

Karar sizin tabii, yerinizde olsam okuldaki rehber hocama danışırdım.
Öneri için teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı