Sayısaldan, YDT'ye yönelmek mantıklı olur mu?

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Açık lisede olduğum için tüm günüm boş. TYT konularını şubat ayı içinde tamamlamış olacağım. Günlerimi iyi değerlendirebilirsem inşallah 10k ya girmeyi planlıyorum.

Son bir sorum var kral, 5 ay içinde TYT'yi 50 netten 65'e, YDT'yi 50 netten 70'e çıkarabilir miyim? Yoksa çok mu zor? Kafamda soru işareti kaldı da. 🥲
Neden olmasın. Tabii ki de olur. Fakat dediğim gibi fazlasıyla zor olacak.

Merhaba, bildiğiniz üzere YKS'ye 5 ay kaldı ve masmaalesef işler benim için pek beklendiği gibi gitmedi. Dil her zaman güçlü bir yanım olmuştu eğlencesine YKS 2024ü çözdüm ben de. 71 doğru 8 yanlış geldi, İngilizce hocam bir deneme daha attı onda da 68 net yaptım yanılmıyorsam. TYT netlerim en kötü 50 geldi maksimum gördüğüm ise 67. sizce YDT'ye yönelsem neler yapabilirim? TYT 5 ayda 90 civarına gelir mi?

Konuyu hortlatmak gibi oldu ama sınav kampı kanalından çıkmış YDS sorularının çözümlerini izleyebilirsiniz özellikle ece hocadan. Bu arada benim de dilim iyi fakat YDT de bazı sorular bağlaçları iyi anlayıp taktikleri bilmeden yapılmıyor özellikle grammar ve restatement soru tarzlarında. Sizin hiç bu taktiklere çalışmadan 2024 sınavından o kadar doğru yapmanıza şaşırdım doğrusu daha önce eğitimini almadıysanız sadece kulak aşinalığından bu net yapıldıysa helal olsun iki üç taktik öğrenerek 1 ayda bile 80 nete çıkarabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı