Scam e-maildeki linke tıkladım

Büyük ihtimalle arkadan otomatik indirmiş olabilir. Çünkü bildiğim kadarıyla linke girince bir şey olmaz.
Asla arkadaşın göremeyeceği bir şey indirdiyse bilemem ama görürdü yani sanmıyorum bir şey indirdiğini fark ederdi yani.

Giriş yapmadığınızı söylemişsiniz. Dosya da inmediyse sorun olacağını sanmıyorum. Sadece tarama yapsanız yeterli olur Kaspersky indirip taratın.

Artık web tarayıcılarının "cookie" kısımlarını çalan yazılımlar var. Temiz bir kurulum şart. Hele ki telefon doğrulaması olmayan bankacılık işlemleri yapıldıysa ya da amazon'da kayıtlı kartınız varsa cep telefonundaki uygulamalardan şifreleri değiştirin. Kart kullanım geçmişlerinize bakın. Sosyal medya hesaplarınızdaki hareketleri kontrol edin.

PDF dosyasını açtınız mı? Tıkladınız mı yani.
Mail üzerinden tıklamıştım. Dosyayı daha sonra C:\Users\bilgi\AppData\Local\Packages\microsoft.windowscommunicationsapps_8wekyb3d8bbwe\LocalState\Files\S0\4\Attachments adresinde buldum ve buradan sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…