Scam Email'e tıklama sonucu zararlı yazılım bulaşmış olabilir mi?

Kubilai

Centipat
Gereksiz epostalarımda scam bir mail gördüm fakat linke tıkladıktan sonra fark ettim. Tıkladığım linkten keylogger bulaşma ihtimali olduğunu düşündüm. Kaspersky ınternet Security abonesiyim fakat Kaspersky bir uyarı vermedi sonra superantispyware Free Edition indirdim ve hızlı tarama yaptım bir cookie buldu "deprecated. Cookie" adlı ufak araştırmayla tehlikeli olmadığını gördüm fakat yine de sildirdim. Şimdi tam tarama yapıyorum Kaspersky üzerinden internette çoğu yönteme baktım keylogger var mı diye fakat o yöntemlere göre yok gözüküyor. Önerebileceğiniz ekstra bir şey var mı? Sıfırlamak istemiyorum fakat zorunda kalırsam sıfırlıyabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz epostalarımda scam bir mail gördüm fakat linke tıkladıktan sonra fark ettim. Tıkladığım linkten keylogger bulaşma ihtimali olduğunu düşündüm. Kaspersky ınternet Security abonesiyim fakat Kaspersky bir uyarı vermedi sonra superantispyware Free Edition indirdim ve hızlı tarama yaptım bir cookie buldu "deprecated. Cookie" adlı ufak araştırmayla tehlikeli olmadığını gördüm fakat yine de sildirdim. Şimdi tam tarama yapıyorum Kaspersky üzerinden internette çoğu yönteme baktım keylogger var mı diye fakat o yöntemlere göre yok gözüküyor. Önerebileceğiniz ekstra bir şey var mı? Sıfırlamak istemiyorum fakat zorunda kalırsam sıfırlıyabilirim.

Bir şey olmaz ama bir daha basma.

Mail içinde linke tıkladım fakat siteye ulaşılamıyordu şimdi korumalı tarayıcı üzerinden tekrar denedim siteye girmeyi the connection was reset hatası aldım siteye ulaşılamıyordu yani ufak araştırmayla server kısmında bir sıkıntı olduğu yazıyordu içim biraz daha rahat şuan ama onuda taklit edebilirler mi diye düşünmüyorum değil açıkcası😅

Mail içinde linke tıkladım fakat siteye ulaşılamıyordu şimdi korumalı tarayıcı üzerinden tekrar denedim siteye girmeyi the connection was reset hatası aldım siteye ulaşılamıyordu yani ufak araştırmayla server kısmında bir sıkıntı olduğu yazıyordu içim biraz daha rahat şu an ama onu da taklit edebilirler mi diye düşünmüyorum değil açıkcası😅

Zaten girdiğimiz sitelerin adminleri bizim IP adreslerimizi görebiliyor ama yine de bir şey olacağını sanmıyorum.

Herhangi bir dosya indirip tıklamadığınız sürece bir şey olacağını sanmıyorum.

Anladım. Yanıtlarınız için teşekkürler şuan bir şey yapmama gerek yok o zaman keylogger tehlikesi yok diye düşünüyorum. Cmd üzerinden ping attım siteye duckdns ile kurulmuş site paketler geri dönüş yapılıyor. Neyse korkmam gereken bir şey yoksa sorun yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı