Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.361 Çözümler 5 31 Temmuz 2024 #1 SSD veya HDD modeli Kingston SNV2S500GB Anakart Asus Prime B550Plus Bir yıllık Kingston SSD her bilgisayar açıldığında böyle yazı veriyor. Scanning yapıyor hala veriyor. Problem sizce nedir? Diskte problem de yok açıkçası. Keşke olsa. Dipnot: Orijinal SSD.
Bir yıllık Kingston SSD her bilgisayar açıldığında böyle yazı veriyor. Scanning yapıyor hala veriyor. Problem sizce nedir? Diskte problem de yok açıkçası. Keşke olsa. Dipnot: Orijinal SSD.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 31 Temmuz 2024 #11 Ozsoy dedi: Bekledim yine aynı maalesef. Benim amacım bu sorunu yok etmek aslında. Genişletmek için tıkla... Bu bir sorun değil. Sorun var mı yok mu onu tarıyor. Hata değil yani. Artı 0 Eksi
Ozsoy dedi: Bekledim yine aynı maalesef. Benim amacım bu sorunu yok etmek aslında. Genişletmek için tıkla... Bu bir sorun değil. Sorun var mı yok mu onu tarıyor. Hata değil yani.
KS KS Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.361 Çözümler 5 31 Temmuz 2024 #12 Vınnnn dedi: Bu bir sorun değil. Sorun var mı yok mu onu tarıyor. Hata değil yani. Genişletmek için tıkla... Olmadığını anladım fakat yine olmasından rahatsız oldum. Format atmak istemiyorum ama atacağım sanırım. lazye dedi: Tamamen bitmesini bekledin mi hiç bittikten sonra bir daha aynı şekilde bu ekrana girmemesi lazım. Eğer manuel olarak bunu tetiklemek istersen; Komut yöneticisi ; chkdsk C: /f /r /x komutlarını girersen otomatik olarak yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam komutu girdim ve ekranda bekledim fakat problem yine aynı. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Bu bir sorun değil. Sorun var mı yok mu onu tarıyor. Hata değil yani. Genişletmek için tıkla... Olmadığını anladım fakat yine olmasından rahatsız oldum. Format atmak istemiyorum ama atacağım sanırım. lazye dedi: Tamamen bitmesini bekledin mi hiç bittikten sonra bir daha aynı şekilde bu ekrana girmemesi lazım. Eğer manuel olarak bunu tetiklemek istersen; Komut yöneticisi ; chkdsk C: /f /r /x komutlarını girersen otomatik olarak yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam komutu girdim ve ekranda bekledim fakat problem yine aynı.