proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 26 Kasım 2023 #11 333657 dedi: Link paylaşın. (Spoiler içinde) Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan DarkComet Rat İndir - Full Türkçe + v5.3.1 Final | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk DarkComet Rat İndir Full v5.3.1 Final Full Türkçe, Tüm Cihazları Uzaktan Kontrol Edin,Hack İçin Ve Normal Kullanım İçin Trojan Oluştur,DarkComet Rat Full İndir www.oyunindir.vip
333657 dedi: Link paylaşın. (Spoiler içinde) Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan DarkComet Rat İndir - Full Türkçe + v5.3.1 Final | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk DarkComet Rat İndir Full v5.3.1 Final Full Türkçe, Tüm Cihazları Uzaktan Kontrol Edin,Hack İçin Ve Normal Kullanım İçin Trojan Oluştur,DarkComet Rat Full İndir www.oyunindir.vip
Selim Dede Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri -MacBook Air M2 -ASUS-X515EP -Casper Omega Duo -MacBook Pro 2010 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Yazılımcı 26 Kasım 2023 #12 Programın amacı Başka PC'ye Virüs yollama. fakat programın kendiside virüslü
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 26 Kasım 2023 #13 Selim Dede dedi: Programın amacı Başka PC'ye Virüs yollama. fakat programın kendiside virüslü Genişletmek için tıkla... Malwarbytes indiriyorum hocam direk tarama yapıcağım inşallah sorun çıkmaz.
Selim Dede dedi: Programın amacı Başka PC'ye Virüs yollama. fakat programın kendiside virüslü Genişletmek için tıkla... Malwarbytes indiriyorum hocam direk tarama yapıcağım inşallah sorun çıkmaz.
Selim Dede Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri -MacBook Air M2 -ASUS-X515EP -Casper Omega Duo -MacBook Pro 2010 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Yazılımcı 26 Kasım 2023 #14 Darkcomet orijinal sürümü hiçbir yerde yok. Birileri içine sizin yaptığınız gibi bir şeyler sıkıştırmış olabilir. Yavaşlatabilir. Kullanmayın. Sürprizbozan: KAYNAK DarkComet Rat kullanılan bilgisayara zarar veriyor mu?
Darkcomet orijinal sürümü hiçbir yerde yok. Birileri içine sizin yaptığınız gibi bir şeyler sıkıştırmış olabilir. Yavaşlatabilir. Kullanmayın. Sürprizbozan: KAYNAK DarkComet Rat kullanılan bilgisayara zarar veriyor mu?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 26 Kasım 2023 #15 proyic dedi: Malwarbytes indiriyorum hocam direk tarama yapıcağım inşallah sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda internetsiz tarama yapmanı öneririm.
proyic dedi: Malwarbytes indiriyorum hocam direk tarama yapıcağım inşallah sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda internetsiz tarama yapmanı öneririm.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 26 Kasım 2023 #16 Selim Dede dedi: Darkcomet orijinal sürümü hiçbir yerde yok. Birileri içine sizin yaptığınız gibi bir şeyler sıkıştırmış olabilir. Yavaşlatabilir. Kullanmayın. Sürprizbozan: KAYNAK DarkComet Rat kullanılan bilgisayara zarar veriyor mu? Genişletmek için tıkla... dll vardı hocam içinde.
Selim Dede dedi: Darkcomet orijinal sürümü hiçbir yerde yok. Birileri içine sizin yaptığınız gibi bir şeyler sıkıştırmış olabilir. Yavaşlatabilir. Kullanmayın. Sürprizbozan: KAYNAK DarkComet Rat kullanılan bilgisayara zarar veriyor mu? Genişletmek için tıkla... dll vardı hocam içinde.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 26 Kasım 2023 #17 proyic dedi: Malwarbytes indiriyorum hocam direk tarama yapıcağım inşallah sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda çalışamayacağı için o modda tarama yapın.
proyic dedi: Malwarbytes indiriyorum hocam direk tarama yapıcağım inşallah sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda çalışamayacağı için o modda tarama yapın.
Selim Dede Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri -MacBook Air M2 -ASUS-X515EP -Casper Omega Duo -MacBook Pro 2010 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Yazılımcı 26 Kasım 2023 #18 proyic dedi: dll vardı hocam içinde. Genişletmek için tıkla... Paketle GG
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 26 Kasım 2023 #19 391065 dedi: Güvenli modda çalışamayacağı için o modda tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi indirirken arkada yaptığım taramayı kapatıcak ya virüs bi açık bulup benim kapatmamdan yararlanmaz değil mi? Selim Dede dedi: Paketle GG Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa virüs bulaştırmıyorum ama ilk defa böyle virüs gördüm. Hocam format atamam bilgiler var nasıl paçayı kurtarabiliriz malwarbytes işe yaramaz mı?
391065 dedi: Güvenli modda çalışamayacağı için o modda tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi indirirken arkada yaptığım taramayı kapatıcak ya virüs bi açık bulup benim kapatmamdan yararlanmaz değil mi? Selim Dede dedi: Paketle GG Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa virüs bulaştırmıyorum ama ilk defa böyle virüs gördüm. Hocam format atamam bilgiler var nasıl paçayı kurtarabiliriz malwarbytes işe yaramaz mı?
Selim Dede Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri -MacBook Air M2 -ASUS-X515EP -Casper Omega Duo -MacBook Pro 2010 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Yazılımcı 26 Kasım 2023 #20 proyic dedi: Hocam şimdi indirirken arkada yaptığım taramayı kapıcak ya virüs bi açık bulup benim kapatmamdan yararlanmaz değil mi? Hocam ilk defa virüs bulaştırmıyorum ama ilk defa böyle virüs gördüm. Genişletmek için tıkla... MalwareByte
proyic dedi: Hocam şimdi indirirken arkada yaptığım taramayı kapıcak ya virüs bi açık bulup benim kapatmamdan yararlanmaz değil mi? Hocam ilk defa virüs bulaştırmıyorum ama ilk defa böyle virüs gördüm. Genişletmek için tıkla... MalwareByte