Schecter Solo 2 Custom vs ESP LTD EC-1000

Makaleler
1
Bu gitarlar nasıldır? İki gitar arasından hangisini önerirsiniz?
@Single_factor

Seviyeniz nedir? Ne süredir çalıyorsunuz? Amfiniz nedir?
5 yıldır akustik çalıyorum. Amfi olarak şunu almayı düşünüyorum.

Seviyeniz nedir? Ne süredir çalıyorsunuz? Amfiniz nedir?
Bu amfi nasıldır? Bu bütçede önerebileceğiniz başka amfiler var mı acaba?

Son düzenleme:
Amfi olarak düşünürsek çok güzel bir tercih.
Eğer gitara yeni başladıysayız bo orta/ ileri seviye gitarları önermezdim ama 5 yıl tecrübeniz varsa kafanızda şekillenen birşeyler vardır.

İki gitar bir birine çok benzemek ile birlikte bazı noktalarda birbirinden ayrılıyor.

- LTD nin avantajı; manyetiklerinin kalitesi (seymour duncan) ve 24 perde olması. Ancak dez avantajı yine gitarın 24 perde olması Nasıl mı?

21 yerine 24 perde olduğunda gitar klavye uzar ve neck manyeiğinin yeri değişir. Biraz daha aşağıda konumlandırılmak zorunda kalınır. Eğer neck manyetiği seviyor ve daha dolgun tonlar istiyorsanız sizi daha az tatmin edecektir.
Bununla birlikte, eğer solo ağırlıklı çalacaksanız, bu gitarın gövde cutaway kesiği ve ergonomisi daha musait. Yani 15. perde ve sonrasında solo çalışmak istediğinizde eliniz daha rahat olacak.

- Schecter, Manyetikler stok üretim. Bu bir dez avantaj. Eğer elinizde bir fender olsa stok manyetikleri dahi olsa gayet iyi tonaliteye sahip olacaklar. Çünkü Fender kendi manyetiğinin üretiminde çok başarılıdır. Fakat Schecter için bunu söyleyemiyoruz.
22 perde olması yukarıda bahsettiğim neck manyetiğin konumlandırılmasında avantaj sağlıyor.

LTD, abanoz klavye, Kaliteli manyetik ve çalım rahatlığı ile bana sorarsanız daha önde. Eğer bütçeniz uygunsa onu öneriyorum.

Yanıtınız için teşekkürler. Muhtemelen LTD'yi alacağım. Cangöz Müzik güvenilir midir peki? İlk defa alışveriş yapacağım Cangöz Müzikten.

Yanıtınız için teşekkürler. Muhtemelen LTD'yi alacağım. Cangöz Müzik güvenilir midir peki? İlk defa alışveriş yapacağım Cangöz Müzikten.
Elbette güvenilirdir.
Taksim - Tünel de, en eski ve iyi bilinen müzik mağazasıdır. Çok alış-veriş yaptım. Ama yine de mağaza kontrolü dışında kargo ve taşımada yaşanabilecek sorunlar olabileceğini düşünürseniz mağazadan fiziken alış-veriş yapın.

Merhaba hocam. LTD şuan stoklarda yok. Bu yüzden başka gitarlara da baktım.
Bu gitar LTD'ye göre nasıldır ve Solo 2 Custom ile arasındaki fiyat farkına değer mi size sormak istedim.
@Single_factor

Bu gitar Dişbudak gövde ve Fishman manyetik kullanıyor ayrıca Neck trough sap / gövde dizaynı yüksek sustain sağlayacaktır. Oldukça beğendiğimi söyleyebilirim.
Fiyat farkına elbette değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…