Amfi olarak düşünürsek çok güzel bir tercih.
Eğer gitara yeni başladıysayız bo orta/ ileri seviye gitarları önermezdim ama 5 yıl tecrübeniz varsa kafanızda şekillenen birşeyler vardır.
İki gitar bir birine çok benzemek ile birlikte bazı noktalarda birbirinden ayrılıyor.
- LTD nin avantajı; manyetiklerinin kalitesi (seymour duncan) ve 24 perde olması. Ancak dez avantajı yine gitarın 24 perde olması

Nasıl mı?
21 yerine 24 perde olduğunda gitar klavye uzar ve neck manyeiğinin yeri değişir. Biraz daha aşağıda konumlandırılmak zorunda kalınır. Eğer neck manyetiği seviyor ve daha dolgun tonlar istiyorsanız sizi daha az tatmin edecektir.
Bununla birlikte, eğer solo ağırlıklı çalacaksanız, bu gitarın gövde cutaway kesiği ve ergonomisi daha musait. Yani 15. perde ve sonrasında solo çalışmak istediğinizde eliniz daha rahat olacak.
- Schecter, Manyetikler stok üretim. Bu bir dez avantaj. Eğer elinizde bir fender olsa stok manyetikleri dahi olsa gayet iyi tonaliteye sahip olacaklar. Çünkü Fender kendi manyetiğinin üretiminde çok başarılıdır. Fakat Schecter için bunu söyleyemiyoruz.
22 perde olması yukarıda bahsettiğim neck manyetiğin konumlandırılmasında avantaj sağlıyor.
LTD, abanoz klavye, Kaliteli manyetik ve çalım rahatlığı ile bana sorarsanız daha önde. Eğer bütçeniz uygunsa onu öneriyorum.