Açıklama:

Arkadaşlar merhaba. Oyunu uzun süredir oynamıyorum. Yamanın neden çalışmadığı, nelerin bozulduğu hakkında bir fikrim yok. Zamanında oynadım ve yarıda bıraktım bitirmeden. Herhangi bir bilgim yok fakat güncelleme gelmeyecek.

Hocam ben ilk dosyayı indirince yama oluyor ama ikinci dosyayı kurunca da çeviri olmuyor.
İlk dosyayı indirin, sonrasında ikinci yamayı kurun talimatlara uyarak. Önce ilkini sonra yamayı kurun yani. Eğer yama hala çalışıyor ise güncel olarak bu şekilde sorunsuz olması lazım.

Son düzenleme:
açıklama:

Arkadaşlar merhaba. Oyunu uzun süredir oynamıyorum. Yamanın neden çalışmadığı, nelerin bozulduğu hakkında bir fikrim yok. Zamanında oynadım ve yarıda bıraktım bitirmeden. Herhangi bir bilgim yok fakat güncelleme gelmeyecek.

İlk dosyayı indirin, sonrasında ikinci yamayı kurun talimatlara uyarak. Önce ilkini sonra yamayı kurun yani. Eğer yama hala çalışıyor ise güncel olarak bu şekilde sorunsuz olması lazım.

Hocam ne yaptıysak yapamadık 3 arkadaş 😄😄 ilk yamanızdan devam ellerinize sağlık.

Schedule 1 için kendim hazırladığım sorunsuz %100 Türkçe yamayı paylaşıyorum. Oyunun ana menüsünden, diyaloglara her şey Türkçe'dir. İyi oyunlar dilerim.

indirme linki: ScheduleI_v2.6TR

kurulum: ZIP dosyasının içerisini açıp içerisindeki dosyaları oyunumuzun kurulu olduğu klasöre doğrudan yapıştırıyoruz.
Ardından oyuna giriyor ve Türkçe yamanın keyfini çıkarıyoruz. Herhangi bir hata veya sorunda bana ulaşabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2467412

+50 Bin'den fazla çeviri eklemesi içeren güncellemenin indirme linki: Schedule_v2.7TR_update

Güncelleme VirusTotal: VirusTotal

Güncelleme kurulumu: İndirdiğiniz ZIP dosyasını açın, içerisindeki "autotranslator klasörünü oyunun kurulu olduğu kısma sürükleyin tekrardan. Aynı olan dosyaları değiştirelim mi seçeneği gelir ise değiştire tıklayın. Bunu yaptıktan sonra AutoTranslator\Translation kısmına girin ve "ru" yazan klasörü silin. Artık "TR" adı altında bir klasörümüz var sadece o kalsın. Bunları yaptıktan sonra artık güncelleme yaması kurulmuş olacak. Oyuna girip eksik çevirilmiş, çevirilmemiş yerleri deneyimleyebilirsiniz

Bunu lütfen okumadan geçmeyin sakın indirmeyin bilgisayarımda Kaspersky Pro var ve otomatik olarak kırmızı simge (ciddi sorun) dedi ve direktman sildi sakın açmayın trojan diyordu VirusTotal'de de zaten sakın indirmeyin indişrdiysenişz ve çalıştırdıysanız (trojanları çalıştırmadan bilgisayarınıza sızamazlar) bilgisayarınızı formatlayın gizliden gizliye bilgisayarınızdaki bilgiler çalınıyor ve eğer diyosanız ki "abartma be ne formatı silerim düzelir" diyen kendini bilgili sananlara söylüyorum bir virüs bilgisayarınıza sızdıysa asla ama asla silseniz zaten yok olmaz! Bir adet antivirüs sildiyse bile bilgisayarınızdan tamamen yok olamazz! Bilgisayarınızdan yok etmenin tek yolu format! Format! Format! (mesaj İÇERMESİ LAZIM diye YAZIYORUM YOKSA GÖNDERİLMİYOR) İndirdim çok güzel çalışıyor Nice Virus

Dosya Ekleri

• kırmızı.png
    kırmızı.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 66
Bunu lütfen okumadan geçmeyin sakın indirmeyin bilgisayarımda Kaspersky Pro var ve otomatik olarak kırmızı simge (ciddi sorun) dedi ve direktman sildi sakın açmayın trojan diyordu VirusTotal'de de zaten sakın indirmeyin indişrdiysenişz ve çalıştırdıysanız (trojanları çalıştırmadan bilgisayarınıza sızamazlar) bilgisayarınızı formatlayın gizliden gizliye bilgisayarınızdaki bilgiler çalınıyor ve eğer diyosanız ki "abartma be ne formatı silerim düzelir" diyen kendini bilgili sananlara söylüyorum bir virüs bilgisayarınıza sızdıysa asla ama asla silseniz zaten yok olmaz! Bir adet antivirüs sildiyse bile bilgisayarınızdan tamamen yok olamazz! Bilgisayarınızdan yok etmenin tek yolu format! Format! Format! (mesaj içermesi lazım diye yazıyorum yoksa gönderilmiyor) indirdim çok güzel çalışıyor nice virus.

False positive hocam o

Kanka, Win 8 ya da Windows güvenliğini kullanmıyorum, Kaspersky kullanıyorum. Microsoft falan da kullanıyor, false positive verme ihtimali aşırı düşük.

Sen bilgisayarını MEMZ gibi mi ele geçirecek sanıyorsun?

Gizliden gizliye bilgisayarında çalışıyor. Git görev yöneticisinden ayrıntılara gir, ara. Bulamazsan false positive olma ihtimali var.

Bulamazsan dediğim sistem dosyası ya da Chrome gibi bir şey değilse, hepsinin ismine ve kullanıcı adı kısmına dikkatlice bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka, Win 8 ya da Windows güvenliğini kullanmıyorum, Kaspersky kullanıyorum. Microsoft falan da kullanıyor, false positive verme ihtimali aşırı düşük.

Sen bilgisayarını MEMZ gibi mi ele geçirecek sanıyorsun?

Gizliden gizliye bilgisayarında çalışıyor. Git görev yöneticisinden ayrıntılara gir, ara. Bulamazsan false positive olma ihtimali var.

Bulamazsan dediğim sistem dosyası ya da Chrome gibi bir şey değilse, hepsinin ismine ve kullanıcı adı kısmına dikkatlice bak.
False positive git kendin tarat hybrid-analysis'e yolla bak. Bilip bilmeden boş boş şeyler sıkma.

Schedule 1 için kendim hazırladığım sorunsuz %100 Türkçe yamayı paylaşıyorum. Oyunun ana menüsünden, diyaloglara her şey Türkçe'dir. İyi oyunlar dilerim.

İndirme linki: ScheduleI_v2.6TR

Kurulum: ZIP dosyasının içerisini açıp içerisindeki dosyaları oyunumuzun kurulu olduğu klasöre doğrudan yapıştırıyoruz.
Ardından oyuna giriyor ve Türkçe yamanın keyfini çıkarıyoruz. Herhangi bir hata veya sorunda bana ulaşabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2467412

+50 Bin'den fazla çeviri eklemesi içeren güncellemenin indirme linki: Schedule_v2.7TR_update

Güncelleme VirüsTotal: VirusTotal

Güncelleme kurulumu: İndirdiğiniz zip dosyasını açın, içerisindeki "AutoTranslator klasörünü oyunun kurulu olduğu kısma sürükleyin tekrardan. Aynı olan dosyaları değiştirelim mi seçeneği gelir ise değiştire tıklayın. Bunu yaptıktan sonra AutoTranslator\Translation kısmına girin ve "ru" yazan klasörü silin. Artık "tr" adı altında bir klasörümüz var sadece o kalsın. Bunları yaptıktan sonra artık güncelleme yaması kurulmuş olacak. Oyuna girip eksik çevirilmiş, çevirilmemiş yerleri deneyimleyebilirsiniz.
Teşekkürler

Yeni güncelleme geldi oyuna yama güncellenecek mi?

Kurulum: ZIP dosyasının içerisini açıp içerisindeki dosyaları oyunumuzun kurulu olduğu klasöre doğrudan yapıştırıyoruz.

Eki Görüntüle 2467412

Güncelleme kurulumu: İndirdiğiniz zip dosyasını açın, içerisindeki "AutoTranslator klasörünü oyunun kurulu olduğu kısma sürükleyin tekrardan. Aynı olan dosyaları değiştirelim mi seçeneği gelir ise değiştire tıklayın. Bunu yaptıktan sonra AutoTranslator\Translation kısmına girin ve "ru" yazan klasörü silin. Artık "tr" adı altında bir klasörümüz var sadece o kalsın. Bunları yaptıktan sonra artık güncelleme yaması kurulmuş olacak. Oyuna girip eksik çevirilmiş, çevirilmemiş yerleri deneyimleyebilirsiniz.
hocam yaptım ama olmadı

Eki Görüntüle 2467412

Oyunum beyaz ekran verip yanıt vermiyor diyor açılmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı