Benim arkadaşımda da olmadı oyunu sildik yükledi öyle oldu yama silinmedi oyun açılmıyordu ama açıldı öyle yapınca bizde anlamadık.
valla bende sıl yukle yaptım acılmadı degısık valla

hocam oyunu sıldım yenıden yukledım ondan sonra melonloader ı kurdum ondan sonra dosyaları attım acıldı valla eyw guzel yama

Son düzenleme:
valla bende sıl yukle yaptım acılmadı degısık valla

hocam oyunu sıldım yenıden yukledım ondan sonra melonloader ı kurdum ondan sonra dosyaları attım acıldı valla eyw guzel yama
Olduysa sevindim. Menloaderı hiç kurmaya gerek kalmamıştı benim yükleme falan mı yaptınız exe dosyasını açıp?

Teşekkürler indirdim şimdi.

Son düzenleme:

Hocam hala İngilizce?

Hocam güncelleme ne zaman yayınlanacak.

demo sürümde oluyor mu demoyu indirdim fakat autotranslator dosyası hiçbir yerde yok nereye kuracağım

demo sürümde oluyor mu demoyu indirdim fakat autotranslator dosyası hiçbir yerde yok nereye kuracağım
Önce normal yamayı kurun. İlk 2.6 olan versiyona AutoTranslator klasörü var. Siz ilk yamayı kurduktan sonra güncellemesini de atarak kullanabilirsiniz.

Önce normal yamayı kurun. İlk 2.6 olan versiyona AutoTranslator klasörü var. Siz ilk yamayı kurduktan sonra güncellemesini de atarak kullanabilirsiniz.
o ilk yamayı da kurdum fakat olmadı bende demoyu sildim crack indirip denemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…