Schedule 1 için kendim hazırladığım sorunsuz %100 Türkçe yamayı paylaşıyorum. Oyunun ana menüsünden, diyaloglara her şey Türkçe'dir. İyi oyunlar dilerim.

İndirme linki: ScheduleI_v2.6TR

Kurulum: ZIP dosyasının içerisini açıp içerisindeki dosyaları oyunumuzun kurulu olduğu klasöre doğrudan yapıştırıyoruz.
Ardından oyuna giriyor ve Türkçe yamanın keyfini çıkarıyoruz. Herhangi bir hata veya sorunda bana ulaşabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2467412

+50 Bin'den fazla çeviri eklemesi içeren güncellemenin indirme linki: Schedule_v2.7TR_update

Güncelleme VirüsTotal: VirusTotal

Güncelleme kurulumu: İndirdiğiniz zip dosyasını açın, içerisindeki "AutoTranslator klasörünü oyunun kurulu olduğu kısma sürükleyin tekrardan. Aynı olan dosyaları değiştirelim mi seçeneği gelir ise değiştire tıklayın. Bunu yaptıktan sonra AutoTranslator\Translation kısmına girin ve "ru" yazan klasörü silin. Artık "tr" adı altında bir klasörümüz var sadece o kalsın. Bunları yaptıktan sonra artık güncelleme yaması kurulmuş olacak. Oyuna girip eksik çevirilmiş, çevirilmemiş yerleri deneyimleyebilirsiniz.
korsan da olur mu

20.04 tarihindeki güncellemeden sonra oyun açılmıyor yeni yama sürümünü beklemedeyiz :)

20.04 tarihindeki güncellemeden sonra oyun açılmıyor yeni yama sürümünü beklemedeyiz :)

Schedule 1 için kendim hazırladığım sorunsuz %100 Türkçe yamayı paylaşıyorum. Oyunun ana menüsünden, diyaloglara her şey Türkçe'dir. İyi oyunlar dilerim.

indirme linki: ScheduleI_v2.6TR

kurulum: ZIP dosyasının içerisini açıp içerisindeki dosyaları oyunumuzun kurulu olduğu klasöre doğrudan yapıştırıyoruz.
Ardından oyuna giriyor ve Türkçe yamanın keyfini çıkarıyoruz. Herhangi bir hata veya sorunda bana ulaşabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2467412

+50 Bin'den fazla çeviri eklemesi içeren güncellemenin indirme linki: Schedule_v2.7TR_update

Güncelleme VirusTotal: VirusTotal

Güncelleme kurulumu: İndirdiğiniz ZIP dosyasını açın, içerisindeki "autotranslator klasörünü oyunun kurulu olduğu kısma sürükleyin tekrardan. Aynı olan dosyaları değiştirelim mi seçeneği gelir ise değiştire tıklayın. Bunu yaptıktan sonra AutoTranslator\Translation kısmına girin ve "ru" yazan klasörü silin. Artık "TR" adı altında bir klasörümüz var sadece o kalsın. Bunları yaptıktan sonra artık güncelleme yaması kurulmuş olacak. Oyuna girip eksik çevirilmiş, çevirilmemiş yerleri deneyimleyebilirsiniz

Merhaba bu Türkçe yamaları pek anlamıyorum ama oynadığım çoğu oyunun yamasını tarattığımda içi full temiz gözükürken sizinkinnde trojan susgen var nedir bu acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı