Hocam dosyayı sildim bilgisayarı full tarattım bir şey yok diyor ama ben bir tırsıyorum.
Tırsmaya gerek yok. Olsa benim de olurdu. Siz belki yanlış bir şeyler görmüş olabilirsiniz. Virüstotal sonucu da temizdi yukarıda bir arkadaş atmıştı. Bitdefender, Kaspersky, Malwarebytes gibi önemli Malware'lar bir şey görmüyor.

Tırsmaya gerek yok. Olsa benim de olurdu. Siz belki yanlış bir şeyler görmüş olabilirsiniz. VirusTotal sonucu da temizdi yukarıda bir arkadaş atmıştı. Bitdefender, Kaspersky, Malwarebytes gibi önemli Malware'lar bir şey görmüyor.

Hocam ben doğru dosya indirdim birden sonra trojan uyarısı verdi birden temizlemeye başladı bir şeyleri ve görev yöneticisinde WMI provider host diye bir şey çalışıyor.

Hocam ben doğru dosya indirdim birden sonra trojan uyarısı verdi birden temizlemeye başladı bir şeyleri ve görev yöneticisinde WMI provider host diye bir şey çalışıyor.
WMI” yani “Windows Management Instrumentation”, “Windows Yönetim Araçları” anlamına gelir. Bu, yazılım ve yönetim komut dosyalarının Windows işletim sisteminizin durumu ve üzerindeki veriler hakkında bilgi istemesi için standartlaştırılmış bir yol sağlayan bir Windows özelliğidir. Olağanüstü bir şey yok. Herkeste çalışıyor sistem şeyleri onlar.

Wmı” yani “windows management ınstrumentation”, “windows yönetim araçları” anlamına gelir. Bu, yazılım ve yönetim komut dosyalarının Windows işletim sisteminizin durumu ve üzerindeki veriler hakkında bilgi istemesi için standartlaştırılmış bir yol sağlayan bir Windows özelliğidir. Olağanüstü bir şey yok. Herkeste çalışıyor sistem şeyleri onlar.

Tamamdır hocam onun dışında bir dikkat çeken bir şey yok ve bir de Windows Gezgini 52 MB RAM yiyor normal mi? Hesaplarımı falan da kontrol ettim bir şey yok gibi. O trojan şeyini görünce çok korktum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı