Schengen vizesi başvurum kabul aldı!

Makaleler
13
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ECS H81H3-M7
İşlemci: Intel Core i7 4790
HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM
RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ
Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa.
Ekran kartı: Galaxy GT730
PSU: Casper Fsp250-50hmn
Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel
UPS: Tunçmatik TSK5208
Mouse: Casper B309
Klavye: Casper K1500
Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U
Yazıcı: Epson L4160
Meslek
Espiri mühendisi
Merhaba sevgili arkadaşlar. Fransa VFS Global İstanbul Schengen vizesi başvurum kabul edildi.
7 Mart 2026 başlangıçlı 11 Nisan 2026 bitişli multi Schengen vizem tarafıma teslim edildi.

@The Fallen Angel @Tim
Fransa'dan kabul aldığım schengen vizemdir.
Multi schengen vizemi aracısız, danışmansız çıkartmış bulunuyorum.
Aldığım onay sonucu vizem tarafıma 24 Ekim 2025 cuma günü UPS Kargo'yla teslim edildi.

1. başvurum için 11 Ağustos 2025 tarihinde 8 Eylül 2025 tarihine vfs global Fransa İzmir'den randevu aldım. Sonuç red.

Randevu için 1419 TL 57 kuruş vfs Global'e randevu ücreti ödedim.

Turistik kategorisinde başvurdum, normalde randevu salonunda zorunlu 90 euro nakit vize ücreti ve kargo istenirse 16.5 euro nakit sevkiyat bedeli istiyorlar.

Discovereu kapsamında gideceğimi belirttiğimde Erasmus+ kapsamında gideceğiniz için 90 euro alamayacağız efendim deyip sevkiyat bedeli olan 15 euro 70 lirayı aldılar.

Ret kararı 17 Eylül 2025 tarihinde verildi ve pasaportum 18 Eylül 2025 tarihinde kargoya verildi. Pasaportum 23 Eylül 2025 tarihinde elime ulaştı.

Red sebebi:

Vous n'avez pas fourni la preuve que vous disposez de moyens de subsistance suffisants pour la durée du séjour envisagé ou de moyens pour le retour dans le pays D'Origin'e ou de résidence, ou pour le transit vers un pays tiers dans lequel vote admission est garantie.

You have not provided proof of sufficient means of subsistence, for the duration of the intended stay or for the return to the country of Origin or residence, or for the transit to a Third country into which you are certain to be admitted.

2. başvurum için 27 Eylül 2025 tarihinde vfs global Fransa İstanbul'dan 10 Ekim 2025 tarihine randevu aldım. 1460 TL 49 kuruş randevu ücreti ödedim.

Turistik kategorisinde başvurdum, normalde randevu salonunda zorunlu 90 euro nakit vize ücreti ve kargo istenirse 16.5 euro nakit sevkiyat bedeli istiyorlar.

Discovereu kapsamında gideceğimi belirttiğimde Erasmus+ kapsamında gideceğim için 90 euro almaması gerekiyordu ancak almak için görevli ısrarcı oldu. İzmir ofisinde almadıklarını söyleyince görevli ikna oldu tamam sorayım dedi üst yetkililerine sordu ondan sonra 90 euro almadı.
Evraklarımı inceledi formda bir hata var başka hata yok dedi.
Erkek olduğum halde kızlık soy adı kısmının boş olması sebebiyle düzeltmek için 8.5 euro istedi. Düzeltti 8.5 euro aldı.
İmza sirkülerinin aslını alamayız fotokopi çektirin dedi bir sayfa için 22 TL fotokopi parası aldı.

25 euro nakit vfs global Fransa İstanbul ofisinde ödedim.

20 Ekim 2025 tarihinde kabul kararı verildi.
Multi schengen Fransa vizem 24 Ekim 2025 tarihinde tarafıma teslim edildi.

Başlangıç tarihi: 7 Mart 2026.
Bitiş tarihi: 11 Nisan 2026.
Aralıksız kalış gün sayısı: 20 gün.
Tip: Multi.

Hocam bizi de alın...
Olur, birlikte gidelim bro.
DiscoverEU programı kapsamında gideceğim. Sen de DiscoverEU'ya başvurabilirsin.

@The Fallen Angel @Tim
Fransa'dan kabul aldığım schengen vizemdir.
Multi schengen vizemi aracısız, danışmansız çıkartmış bulunuyorum.
Aldığım onay sonucu vizem tarafıma 24 Ekim 2025 cuma günü UPS Kargo'yla teslim edildi.

1. başvurum için 11 Ağustos 2025 tarihinde 8 Eylül 2025 tarihine vfs global Fransa İzmir'den randevu aldım. Sonuç red.

Randevu için 1419 TL 57 kuruş vfs Global'e randevu ücreti ödedim.

Discovereu kapsamında gideceğimi belirttiğimde Erasmus+ kapsamında gideceğiniz için 90 euro alamayacağız efendim deyip sevkiyat bedeli olan 15 euro 70 lirayı aldılar.

Ret kararı 17 Eylül 2025 tarihinde verildi ve pasaportum 18 Eylül 2025 tarihinde kargoya verildi. Pasaportum 23 Eylül 2025 tarihinde elime ulaştı.

Red sebebi:

Vous n'avez pas fourni la preuve que vous disposez de moyens de subsistance suffisants pour la durée du séjour envisagé ou de moyens pour le retour dans le pays D'Origin'e ou de résidence, ou pour le transit vers un pays tiers dans lequel vote admission est garantie.

You have not provided proof of sufficient means of subsistence, for the duration of the intended stay or for the return to the country of Origin or residence, or for the transit to a Third country into which you are certain to be admitted.

2. başvurum için 27 Eylül 2025 tarihinde vfs global Fransa İstanbul'dan 10 Ekim 2025 tarihine randevu aldım. 1460 TL 49 kuruş randevu ücreti ödedim.

Discovereu kapsamında gideceğimi belirttiğimde Erasmus+ kapsamında gideceğim için 90 euro almaması gerekiyordu ancak almak için görevli ısrarcı oldu. İzmir ofisinde almadıklarını söyleyince görevli ikna oldu tamam sorayım dedi üst yetkililerine sordu ondan sonra 90 euro almadı.
Evraklarımı inceledi formda bir hata var başka hata yok dedi.
Erkek olduğum halde kızlık soy adı kısmının boş olması sebebiyle düzeltmek için 8.5 euro istedi. Düzeltti 8.5 euro aldı.
İmza sirkülerinin aslını alamayız fotokopi çektirin dedi bir sayfa için 22 TL fotokopi parası aldı.

25 euro nakit vfs global Fransa İstanbul ofisinde ödedim.

20 Ekim 2025 tarihinde kabul kararı verildi.
Multi schengen Fransa vizem 24 Ekim 2025 tarihinde tarafıma teslim edildi.

Başlangıç tarihi: 7 Mart 2026.
Bitiş tarihi: 11 Nisan 2026.
Aralıksız kalış gün sayısı: 20 gün.
Tip: Multi.

Olur, birlikte gidelim bro.
Discovereu programı kapsamında gideceğim. Sen de Discovereu'ya başvurabilirsin.

Hocam biraz baktım da güzel bir programmış yapılabilir gerçekten. Hayirli yolcukluklar hocam.

O kısma ne yazdı ki? Erkekseniz ya da evlenmediyseniz boş bırakıyorsunuz veya güncel adınızı giriyorsunuz normalde.
Vous n'avez pas fourni la preuve que vous disposez de moyens de subsistance suffisants pour la durée du séjour envisagé
Bankadaki paranızı beğenmemiş gibi duruyorlar.

Erkeğim, evli değilim. Soy ismimi yazdı.
Normalde Fransa’nın vize sitesindeki formu doldurunca çıkan kağıtta da o şekilde otomatik dolduruluyor. Diğer ülkelerin formlarında da genellikle boş bırakılıyor. İsim girmek için 8,5 euro almak resmen soygundur.
İkincide 2036 euro yatırıp kabul aldım. 😀
Çok bir para istemiyorlar. Konaklamayı ve ulaşımı hallettikten sonra günde 50-100 euro göstermeniz yetiyor. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı