Schwalbe Racing Ray Performance Addix vs Crossmark II dış lastik

CanHelsing

Decapat
Daha fazla  
27.5 lastik bakıyorum. Aşağıdakilerden hangisi daha iyi? Schwalbe 200 TL daha pahalı. Schwalbe Racing Ray 27.5x2.25 Performance Addix. Maxxis Crossmark II dış lastik 27.5x2.25.

Not: Bisikletim ST520.Ayrıca iç lastik önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
27.5 lastik bakıyorum. Aşağıdakilerden hangisi daha iyi? Schwalbe 200 TL daha pahalı. Schwalbe racing ray 27.5X2.25 performance addix. Maxxis crossmark II dış lastik 27.5X2.25.

Not: Bisikletim st520.ayrıca iç lastik önerirseniz sevinirim.

Racing ray yuvarlanma direnci düşük düşük profilli bir XC yarış lastiğidir crossmark II ise daha yüksek profilli yuvarlanma direnci racing ray e nispeten daha yüksektir fakat 60-70 km gitmediğin sürece bir fark görmezsin kullanım olarak 2 lastiğide kullandığım için kesin bir şey söyleyebilirim crossmark sert bir bileşiğer sahip olduğundan ve diş yapısından ötürü ıslak sert zeminde berbat bir lastik çamurdada tıkanıyor kuru ve sıcak zemin tutuşu ise iyi racing ray ise ıslak zeminde biraz daha iyi olduğunu söyleyebilirim fakat bu da çamurda ve yumuşak zeminde saplanıyor eğer kullanım alanını bisikletini ve kondisyonunu söylersen daha iyi bir lastik önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı