Scitec Whey Protein 5000gr almak mantıklı mı?

Yer
İstanbul
Çoğu markayı kullandım en sevdiğim muscletech ve suppelentlerin kendi tozu oldu. Optimumu bile o çikolatalısına alışamamıştım. Zamanında Scitec 1 kiloluk almıştım ama tadı plastik gibiydi, içinde şeker yok ama tadı çok tatlıydı.

Kendime kışın bulkluk toz bakıyorum. Hepsi neredeyse aynı gibi. Artık evde 1 paket HIQ var fakat şu ürünü alsam iş görür mü sizce?
https://www.supplementler.com/urun/scitec-whey-professional-whey-protein-5000-gr-7160 haftada 10-11 ölçek kullandığımı saysak 4 ay gider. Sorun şu, dolabımda normal sakladığım gibi koysam bozulur mu? SKT 2026 Ekim'e kadar yani kapağı boya kovası gibi döndürmeli değil. Kullanan tecrübe eden var mı? Scitec markasına yurt dışındaki gibi değil içeriği zayıf diyende var.

5 kiloluk Scitec 5500 lira 166 servis.
2 kiloluk muscletech 3600 lira 70 servis 1.5 ayda bitirsem ( ve zamlanmadığını varsayalım) 7200 lira vereceğim 140 servis için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Scitec kalitelidir, çikolata aroması da aralarında en iyisidir. Alınabilir. Muhtemelen vanilya aromalısını kullandınız, onun tadı dediğiniz gibi çok yapay ve fazla şekerli geliyor, üstelik topaklanma yapıyor. Çikolatalı da böyle bir sorun yok. 1 yıldan fazla SKT'si var. Bozulmaz merak etmeyin her türlü tüketmiş olursunuz.

Scitec kalitelidir, çikolata aroması da aralarında en iyisidir. Alınabilir. Muhtemelen vanilya aromalısını kullandınız, onun tadı dediğiniz gibi çok yapay ve fazla şekerli geliyor, üstelik topaklanma yapıyor. Çikolatalı da böyle bir sorun yok. 1 yıldan fazla SKT'si var. Bozulmaz merak etmeyin her türlü tüketmiş olursunuz.
hocam kullandığım çikolataydı hatta koruyucu şeffaf kağıdı açılmıştı ama bozuk değildi tadı çok yapay geldi ama günde 1 ölçek 2 yudumda içilen bişey tadı kötüde gelse dayanırım diye düşünüyorum. Topaklanma yaşamamıştım 5 kilo mantıklımı sizce

Hocam kullandığım çikolataydı hatta koruyucu şeffaf kağıdı açılmıştı ama bozuk değildi tadı çok yapay geldi ama günde 1 ölçek 2 yudumda içilen bir şey tadı kötüde gelse dayanırım diye düşünüyorum. Topaklanma yaşamamıştım 5 kilo mantıklı mı sizce.

İlginç. Damak tadı farkından dolayı demek ki. Scitec çikolatalıyı kime ikram ettiysem çok beğendi. Düzenli kullanıyorsanız 5 kg mantıklı. Bitiremem, ara sıra kullanırım vs. diyorsanız 2 kg olarak alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı