Vitaesmourte
Hectopat
Vanilya çileği ben çok beğenmiştim hatta yoğurt'a katıp yiyordumLimonlu kek aroması güzel mi? Vanilya-çilek ve ice coffe almıştım daha önce.
Vanilya çileği ben çok beğenmiştim hatta yoğurt'a katıp yiyordumLimonlu kek aroması güzel mi? Vanilya-çilek ve ice coffe almıştım daha önce.
Vanilya çileği ben çok beğenmiştim hatta yoğurt'a katıp yiyordumhaha meyveli yoğurt oluyordu.
Yoğurt koyuyorum kaseye direkt bir ölçek koymuyorum yarım ölcek ya da çeyrek ölçek koyuyordum. tadı bildiğin danino gibi oluyorduDirekt tozu mu döküyordunuz?
Scitecin bizim markalardan bir farkı yok hocam. Üründe glutamin, bcaa artısı da yok. Daha önce bendede arkadaşımda da aynı etkiyi verdi. Sindirim sistemimizi alt üst etmişti.Scitec de sağlam markadır hocam.
Scitec'in bizim markalardan bir farkı yok hocam. Üründe glutamin, BCAA artısı da yok. Daha önce bende de arkadaşımda da aynı etkiyi verdi. Sindirim sistemimizi alt üst etmişti.
Hocam ben 7 8 yıl önce 2 kilo tüketmiştim şeftalili olanı çok beğenmiştim sonradan bozmuş olabilir.Scitecin bizim markalardan bir farkı yok hocam. Üründe glutamin, bcaa artısı da yok. Daha önce bendede arkadaşımda da aynı etkiyi verdi. Sindirim sistemimizi alt üst etmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.