Scooter için kask önerisi

Hocam peşin ödedim ben ama bu limitör olayını bilmiyordum. Peki şey soracağım acaba bu limitör hani kablo şeklinde oluyor herhalde onu geri taksam anlarlar mı? Bunların yaptığı ağır kahpelik.

Pesin 45'e aldiysan 80CC kilitli fiyatıdır hocam çünkü şu an peşin 39 bin TL küsurlerde satıyor bayiler bir de anlayacaklarını düşünmüyorum limitör kablosunu bulursan resmini çekip bana da tarif eder misin?

Kilitli fiyat ne hocam bir de şey soracağım sen de mi iptal etmek istiyorsun.

50 CC olanlarda limitör olmuyor hocam o yüzden benimkinde yokmuş 50CC olduğu için servis öyle dedi büyük ihtimalle senin ki de 50CC geldi ya onu 80'lık yapip verdiler ve limitörü takmadı servis bu yüzdendir önceden direk 80 CC ve limitörlü geldiği için servisler bakmıyordu. 80 CC kitli fiyatı yazacaktım ona yanlış yazmışım hocam. Ama fazla almışlar yine kit Küba tarafindan hediye geliyor bayi takmak için 2500 TL istiyor 41.5 küsurlerde almaları gerekiyordu senden cidden bu bayiler kan emici.

50 CC olanlarda limitör olmuyor hocam o yüzden benimkinde yokmuş 50CC olduğu için sevis öyle dedi büyük ihtimalle senin ki de 50CC geldi ya onu 80'lık yapip verdiler ve limitörü takmadı servis bu yüzdendir önceden direk 80 CC ve limitörlü geldiği için servisler bakmıyordu. 80 CC kilitli fiyatı yazacaktım ona yanlış yazmışım hocam. Ama fazla almışlar yine kit Küba tarafindan hediye geliyor bayi takmak için 2500 TL istiyor 41.5 küsurlerde almaları gerekiyordu senden cidden bu bayiler kan emici.
hmm fabrikasyon 80 likte limitör oluyor sonradan takılanda olmuuor mu yani

iyi de aga motordan anlamayan adam gitse alsa garnati kapsamı dışına çıksa böyle iş mi olur

iyi de aga motordan anlamayan adam gitse alsa garnati kapsamı dışına çıksa böyle iş mi olur
Sonradan takılanda servis montajlardan takmamış veya takmayı unutmuş hocam yoksa onlarda da oluyor aldığın yerin servisiyle alakalı yani

Evet çok haklısın bayiler ve servisleri herhangi bir durumda başlarına bir şey gelmecini bildikleri için çok rahatlar benide göz göre göre yanlış mal sattilar 😄

Sana tavsiyem yarın direk Küba fabrikasını ara bayiyi değil ve motoru aldığını yeni daha rodaj bakımını yaptırmadığını bayiden 80 CC'ye çevirip aldığını ama şu an gaza bastığında 60ı geçtiğini belirt. İnternette limitör olması gerektiğini ama seninkinde gaza bastığında 50'yi geçtiğini anlatıp net bilgi al.

Sonradan takılanda servis montajlardan takmamış veya takmayı unutmuş hocam yoksa onlarda da oluyor aldığın yerin servisiyle alakalı yani.

Evet çok haklısın bayiler ve servisleri herhangi bir durumda başlarına bir şey gelmecini bildikleri için çok rahatlar beni de göz göre göre yanlış mal sattilar 😄

Sana tavsiyem yarın direk Küba fabrikasını ara bayiyi değil ve motoru aldığını yeni daha rodaj bakımını yaptırmadığını bayiden 80 CC'ye çevirip aldığını ama şu an gaza bastığında 60ı geçtiğini belirt. İnternette limitör olması gerektiğini ama seninkinde gaza bastığında 50'yi geçtiğini anlatıp net bilgi al.

Yarın açık olur mu hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı