Scorpion Exo 391 kask alınır mı?

Bende Exo 391 aldım memnunum ama 56 cm kafama m beden aldım takarken ve çıkarırken acıtıyor darlıktan dolayı. Normal mi emin değilim.

Benim kafa 58cm çıktı L beden aldım çıkarırken bir tık zorlanıyorum.

Son düzenleme:
Son durum nedir hocam? Aldın mı memnun musun?

Ben uzun zamandır kullanıyorum tek sorunu fazla ağır ve büyük olması ve 5 ay kullanımdan sonra vizörü çıkmıştı bir şekilde taktım öyle kullanıyorum genel olarak alınabilir ama vizör fiyatları pahalı araştırdığım kadarıyla bunu bilerek almak lazım.

Ben uzun zamandır kullanıyorum tek sorunu fazla ağır ve büyük olması ve 5 ay kullanımdan sonra vizörü çıkmıştı bir şekilde taktım öyle kullanıyorum genel olarak alınabilir ama vizör fiyatları pahalı araştırdığım kadarıyla bunu bilerek almak lazım.
Ağırlık sıkıntı yapıyor mu ? Kuryelik için alıcam, öyle böyle bi ağır ise sorun olur çünkü

Ağırlık sıkıntı yapıyor mu ? Kuryelik için alıcam, öyle böyle bi ağır ise sorun olur çünkü
Karbon alınmadığı sürece her kask ağır gelicektir reis. Kuryelik yaparken ben açıp kapanır kask kullanıyordum yaz mevsiminde sürekli kış olduğu için bunlardan alabilirsiniz. Bütçe artarsa direk karbonlara yönelin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı