Scorpion Exo 520 kaskla kazada yaşananlar normal mi?

@Görkem Umut ss çekince boyut aşımı olmuyor hocam. Öyle deneyin belki olur.

@Psyduck17 katılıyorum hocam ama termoplastiğe göre daha sağlam. Orda termoplastik yazması gerekiyor bana kalırsa. Ama bu kaskın kötü olduğunu anlamına gelmiyor. 10k alınacak iyi kasklardan birisi.

Son düzenleme:
@yiitsx bunu araştıracağım kendilerine mail atacağım bu görsel ile. Bende de aynı etiket mevcut. Eğer böyle bir şey varsa düzeltilmesi gerekiyor.

Fotoğraf atamıyorum maalesef kaskın pedini çıkartmak istemiyorum fakat çok iyi gizlemiş bunca zamandır görmedim. Bunu görmeseydim fark etmezdim.
@Görkem Umut hocam sizdeki eski 1400e bakabilir misiniz duruyor ise. @Psyduck17 @ItsAllGoodman sizde de scorpion vardı sanırım bakar mısınız acaba?
Ben de Scorpion'a mail atacağım, her ne kadar termoplastikle polikarbonun çok farkı olmasa da polikarbon olarak satılıyor ve kaskımın da polikarbon olmasını isterim.

@Megaton

Fotoğrafın ekran görüntüsü. :D

Dosya Ekleri

• IMG_2759.png
    IMG_2759.png
    635,9 KB · Görüntüleme: 112
Hocam bu içindeki straforun kalitesini nasıl test edeceğiz acaba? İnsan güvenmiyor bunlara. Shoei GT Air baktım o da aynı kabuk gibi 22K ama. 1400 Evo da aynı kabul gibi.
Onu sen test etmeyeceksin. Sharp, dot, ece senin yerine test ediyor kaskları. Güvenlik değeri iyi kaskları alabilirsin.

Hocam merhaba, nasıl oldunuz? Herhangi bir gelişme var mı?
Merhabalar hocam, elim alçıdan çıktı hareket etmeye başladı ama yamuk kaynamış maalesef artık onu öyle kullanacağım :D. Yüzümdeki kemikler de kaynıyor yavaş yavaş, şu anlık el dışında herhangi bir olumsuz durum gözükmüyor. Mayıs ayında mahkeme var onu bekliyorum, hayırlısıyla süreci atlatırız inşallah.

Tamamdir vazgeçtim bende almaktan hjc i71 aliyorum o halde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı