SCP-001 Anlatımı

Eymen12f

Picopat
Yer
İnsanlığı yok etmeye çalışıyor.
Daha fazla  
Kısa özet: SCP-001, 34 tane olan hangisi gerçek bilinmeyen ve gizli tutulan bir SCP'dir

Genellikle sorulan soru: SCP-001 dosyasını okursam sitede yazdığı gibi şeyler olacak mı?
Cevap: Hayır, Kurgunun ciddiliğini vurgulamak için yapılan bir detay.

Detaylı Anlatım:
Broken god, Maksur sınıfında olan yani parçalara ayrılmış bir Scp'dir, tanrı tarafından Scarlet King'i durdurması için görevlendirilen bir varlık, diğer bir amacı evreni korumak fakat vakıf evrene ciddi hasarlar vere bileceği için buna izin vermiyor

Scarlet King, en yaşlı tanrıdır, sonsuz evreni ele geçirmiş mistik bir canlı, hikayesi şöyledir; Scarlet King yaşadıkça acı çeken bir yaratıktır ve acı çektiği için bunun sorumlusu olan tanrıdan intikam almak ister bu yüzden tanrıdan intikam alıp gerçekliği yok etmek istiyor bu amacını yerine getirmek için kardeşlerinin gücünü alıp kinetik enerjiye dönüştürdü ardından
karısından bir çocuk yaptı soyunun devam etmesi için çocuğu ile ilişkiye girdi ve
7 çocuğu oldu bu çocukların hepsi vakıf tarafından öldürüldü fakat 2'si SCP-999 ve SCP-682 olarak hayata geri geldi.

Fabrika, O5-1 tarafından kullanılan gerçeği her türlü şekilde büke bilecek nerede ve nasıl oluştuğu bilinmeyen gizemli bir aygıt eski sahibi O5-1'den yeni O5-1'e kalmış olan O5 hikayeleri ile ilgili olan ve detaylı açıklaması için hikayenin tamamı anlatmamız gerektiği için bu kadar bilgi vere biliyorum.

When Day Breaks, Bunu anlatamadığım için bu linkten bakınız.

Geri kalanını siz kendiniz bulun ve araştırın önemli ve benzeri olanları burada açıkladım iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı