Emirztrk Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #1 SCP Secret Laboratory Steam açılmıyor.
peax Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 205 Yer Thanalan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #2 Discord üzerinden deneyin indirip ya da DX sürümünüz izin vermiyor olabilir arkadaşımdada aynı şey olmuştu. Artı 0 Eksi
Discord üzerinden deneyin indirip ya da DX sürümünüz izin vermiyor olabilir arkadaşımdada aynı şey olmuştu.
KS KS Emirztrk Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #3 DX sürümüm 12. Artı 0 Eksi
peax Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 205 Yer Thanalan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #4 Emirztrk dedi: DX sürümüm 12. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne bir de olmazsa Discord üzerinden oyunu indirmenizi öneririm. Artı 0 Eksi
Emirztrk dedi: DX sürümüm 12. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne bir de olmazsa Discord üzerinden oyunu indirmenizi öneririm.
KS KS Emirztrk Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #5 peax dedi: Discord üzerinden deneyin indirip ya da DX sürümünüz izin vermiyor olabilir arkadaşımdada aynı şey olmuştu. Genişletmek için tıkla... peax dedi: Ekran kartınız ne bir de olmazsa Discord üzerinden oyunu indirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... amd radeon hd 6800. Artı 0 Eksi
peax dedi: Discord üzerinden deneyin indirip ya da DX sürümünüz izin vermiyor olabilir arkadaşımdada aynı şey olmuştu. Genişletmek için tıkla... peax dedi: Ekran kartınız ne bir de olmazsa Discord üzerinden oyunu indirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... amd radeon hd 6800.
peax Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 205 Yer Thanalan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #6 Emirztrk dedi: AMD Radeon HD 6800. Genişletmek için tıkla... Oyunu açması gerek ama açsa bile çok düşük FPS ile oynarsınız GTX 1650 ile 70FPS alıyorum RTX'li adam maximum 200 alıyor optimizasyonu çok kötü ama Discord üzerinden de deneyin Steam'de problem var diyor bazıları şu anda ama bilemiyorum. Artı 0 Eksi
Emirztrk dedi: AMD Radeon HD 6800. Genişletmek için tıkla... Oyunu açması gerek ama açsa bile çok düşük FPS ile oynarsınız GTX 1650 ile 70FPS alıyorum RTX'li adam maximum 200 alıyor optimizasyonu çok kötü ama Discord üzerinden de deneyin Steam'de problem var diyor bazıları şu anda ama bilemiyorum.