SCP Secret Laboratory "An internal exception occurred (address: 0x6b55a775)"

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
RAM
2x16 32 gb 3200 mhz cl16 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance
Ekran kartı
rx 6600 xt
Anakart
asus prime x570-p
İşlemci
r5 5600x
SCP secret laboratory adli oyunda 2 ay once bir hata ile karsilastim.
---------------------------
SCP: SL Launcher.
An internal exception occurred (address: 0x6b55a775)
Please, contact our tech Support at https://discord.gigi SCP official Discord serveri falan.
Tamam.
Boyle bir hata veriyordu. Verdigi anda official SCP Discord'una girip yardim istedim adamlar bir sure cevap vermedi. 1 gunun ardindan adam bana gerekli talimatlari yapmami ve bilgileri bana atmami soyledi vb. attim hile koruma sistemine takilmisim oyun bloke ediyormus. Bir sure konustuk sonra adamlar yeni gelen guncelleme ile sorun cozulecek diye tutturdu. Soon soon soon soon bekle bekle bekle diyerekten 2 ay boyunca bekledim. 2. ayin sonunda guncelleme geldi fakat sorunum cozulmedi. Adamlar beni ust yetkiliye atadilar bir mail verdiler maillestik vb vb simdi bana.
We GoT'a reply from them. Do you use a software called cylanceprotect?
Hile korumasini yazan adamlardan mail almislar onlarda bana boyle bir soru sordu cylanceprotect nedir internet ile alakali bir şey sanirsam.
İnternet ile alakaliysa.
Superonline kullanıyorum.
Cgnattayim.
HG8245x6 modemim var.
NextDNS doq kullanıyorum yogadns ile beraber NextDNS'te bir takim ayarlar acik ESET One time scan kullanıyorum ara sira PC'de antivirus yok cylanceprotect sizce nerede olabilir.
Türkçem kotu olabilir yazdigim mesajlar da bir hata var ise mute atmayin ben buraya yardim istemeye geldim Türkçe ogrenmeye degil rica ediyorum.
Dipnot isletim sistemim ReviOS Windows 10 son surum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı