hyxpr Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2024 #1 Servere girince böyle bir hata veriyor sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Çözüm S.T.A.L.K.E.R. 13 Ağustos 2024 Yok sebebi oyunun uyarıda belirttiği siteye girip beyaz listeye ekleyeceksin kendini Steam ve Discord'dan giriş yaparak.
Yok sebebi oyunun uyarıda belirttiği siteye girip beyaz listeye ekleyeceksin kendini Steam ve Discord'dan giriş yaparak.
S.T.A.L.K.E.R. Kilopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 130 Çözümler 1 10 Ağustos 2024 #2 Çözdün mü kardeş? Bana da oluyor aynısı. Vnp'den dolayı diyor da vnp falan kullanmıyorum bildiğim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
KS KS hyxpr Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2024 #3 S.T.A.L.K.E.R. dedi: Çözdün mü kardeş? Bana da oluyor aynısı. Vnp'den dolayı diyor da vnp falan kullanmıyorum bildiğim. Genişletmek için tıkla... Steam'den farklı bir hesaptan giriş yapmaya çalışınca yapıyor. Artı 0 Eksi
S.T.A.L.K.E.R. dedi: Çözdün mü kardeş? Bana da oluyor aynısı. Vnp'den dolayı diyor da vnp falan kullanmıyorum bildiğim. Genişletmek için tıkla... Steam'den farklı bir hesaptan giriş yapmaya çalışınca yapıyor.
S.T.A.L.K.E.R. Kilopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 130 Çözümler 1 13 Ağustos 2024 #4 Yok sebebi oyunun uyarıda belirttiği siteye girip beyaz listeye ekleyeceksin kendini Steam ve Discord'dan giriş yaparak. Artı 0 Eksi Çözüm
Yok sebebi oyunun uyarıda belirttiği siteye girip beyaz listeye ekleyeceksin kendini Steam ve Discord'dan giriş yaparak.