ScpToolkit ile Windows 11 uyumlu mu?

Poyrazizm

Hectopat
Merhaba, elimde DualShock 3 oyun kolu var, FC24 oynayacağım. Windows kolu görmekte fakat kolun ışıkları yanıp sönüyor ve oyun içinde kolu tanımıyor. Steam'deki kontrolcü ayarları işe yaramadı ya da ben doğru yapamadım. Bazı konuları okudum, ScpToolkit diye bir program varmış. Bu programın ne kadar güvenli olduğunu ve Windows 11 ile uyumlu olup olmadığını merak ediyorum. Ayrıca, bu sorunu program kullanmadan çözmenin bir yolu var mı? Bilgisayarım da yeni olduğu için virüs konusunda biraz tedirginim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam DSHidMini kullanın ScpToolkit yapımcılarının güncel olan uygulaması ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok

Hocam dshidmini kullanın ScpToolkit yapımcılarının güncel olan uygulaması ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

Hacı elinde link varsa ve bir tutorial videosu varsa, atabilirsen sevinirim. Ayrıca Windows 11 ile uyumlu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…