Çözüldü ScpToolkit kullandıktan sonra Bluetooth aygıtı kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kadircan_akin

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, birçok kişinin yaşadığı bir problem olan PC'ye PS kolu bağlamak için ScpToolkit kullandıktan sonra Bluetooth aygıtını kullanamamakla karşı karşıyayım. Yerli ve yabancı forumlardaki çözüm yollarının tamamını denedim. Scpye ait hiçbir driver kalmadı laptopta. Bluetooth sürücülerini sildim tekrar yükledim. Laptop daha yeni Acer Nitro a5. aygıt yöneticisindeki hatanın ekran görüntüsünü ekliyorum. Buradan güncelleme yaptığımda en iyi sürücüler zaten yüklü yazıyor. İlk haftadan bilgisayarı servise göndermek istemiyorum. Son çare format çözüm olur mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    176,5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Revo Uninstaller da deneyebilirsiniz. Format ise zaten çare olur. Servise göndermeye gerek yok. ScpToolkit yanlış sürücü kurmuş gözüküyor.
Revo Uninstaller da deneyebilirsiniz. Format ise zaten çare olur. Servise göndermeye gerek yok. ScpToolkit yanlış sürücü kurmuş gözüküyor.

Çözüm

Hocam maalesef geç gördüm mesajınızı format ile çözebildim birçok şey denedikten sonra. Belki Revo unistaller ile çözülebilirdi. Yardımınız için teşekkürler.

SCP yerine DsHidMini + BthPS3 kullanın. SCP gibi Bluetooth'un üstüne yazmıyor, normal şekilde kullanabiliyorsun.
(DS3 kullanıyorsunuz bu şekilde yapabilirsiniz, DS4 kullanıyorsanız direkt DS4Windows kullanın.)

1. Aygıt yöneticisine girin
2. Oradan "libusbK"yi bulun ve soldaki oka basarak genişletin
3. Bluetooth yazan şeye sağ tıklayın ve sürücüyü güncelleştire basın
bende gerekmedi ama aldığım yabancı kaynakta scptoolkitin bluetooht sürücüsünü yüklemeye zorla diye bir seçeneği varmış bende olmadı sizde varsa scptoolkit settings managerden kapatın.)
(neden 2 yıl önceki olaya mesaj yazıyorum diye soracak olursanız bende aynı sorunu yaşadım ve bu sorunu türkçe arattığımda bu tartışma ilk önüme çıktı bende sonradan bulduğum çözümü burada paylaşmak istedim başkalarıda kullansın diye
çözümü bulduğum yabancı kaynakta bu: Bluetooth went missing from Laptop.)
(bende revo unistaller işe yaramadı.)
(beni çözüm olarak işaretlersen başkalarıda yararlansın.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı