Scrap Mechanic nasıl tarım korunur?

Göktuğ321

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
kergit kargıcısı
Scrap Mechanic'i çoğunuz bilmeyebilir neyse sorunumu anlatayım. Bende tarım için gerekli her şey var ekiyorum fakat robotlar gelip bahçemi mahvediyor etrafa.
Blok yerleştirdim yine olmadı bilgisi olan varsa bana yol gösterirse teşekkürler.

Hocam benim en sevdiğim oyunlardan biridir. Robotlar tam gece 00.00'da geliyorlar. Ve Blueberry ve Pineapple dışındaki ekinler 21 oyun saatinde büyüyor. Bu yüzden tam 00.01'de ekmeye başlarsanız robotlar gelmeden tüm ekinlerinizi alabilirsiniz. Ben oyun için Türkçe yama bile yaptım hocam ilgilenirseniz Steam Atölye linkini atabilirim.

Hocam benim en sevdiğim oyunlardan biridir. Robotlar tam gece 00.00'da geliyorlar. Ve Blueberry ve Pineapple dışındaki ekinler 21 oyun saatinde büyüyor. Bu yüzden tam 00.01'de ekmeye başlarsanız robotlar gelmeden tüm ekinlerinizi alabilirsiniz. Ben oyun için Türkçe yama bile yaptım hocam ilgilenirseniz Steam Atölye linkini atabilirim.
İleride daha güçlü bloklar yaparak tarlanızı daha rahat savunabilirsiniz. Ben ilk başladığım zamanlarda böyle yapıyorum.

Hocam benim en sevdiğim oyunlardan biridir. Robotlar tam gece 00.00'da geliyorlar. Ve blueberry ve pineapple dışındaki ekinler 21 oyun saatinde büyüyor. Bu yüzden tam 00.01'de ekmeye başlarsanız robotlar gelmeden tüm ekinlerinizi alabilirsiniz. Ben oyun için Türkçe yama bile yaptım hocam ilgilenirseniz Steam atölye linkini atabilirim.

İleride daha güçlü bloklar yaparak tarlanızı daha rahat savunabilirsiniz. Ben ilk başladığım zamanlarda böyle yapıyorum.

hocam linkini atar mısınız?

Hocam benim en sevdiğim oyunlardan biridir. Robotlar tam gece 00.00'da geliyorlar. Ve blueberry ve pineapple dışındaki ekinler 21 oyun saatinde büyüyor. Bu yüzden tam 00.01'de ekmeye başlarsanız robotlar gelmeden tüm ekinlerinizi alabilirsiniz. Ben oyun için Türkçe yama bile yaptım hocam ilgilenirseniz Steam atölye linkini atabilirim.

Atarsanız size minettar olurum hocam.

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2818746755 buyurun hocam. Tüm parçaları çeviremedim fakat yeteri kadar çevirdiğimi düşünüyorum.

Güçlü blok olarak ne yapabilirim hocam metal koydum ama kırıyorlar bir de tarlanın üstünde kırmızı yazı çıkıyor ben gidiyorum başka bir yere eve dönünce ekinler yok oluyor.

Attım hocam buyrun. Uzun sürdü ama bence iyi oldu. İngilizce bilmeyenler için büyük bir yardım olacağını düşünüyorum. Ama oyuna yeni bir güncelleme Survival için ile küçük bir Tutorial geldi. Ben çeviriyi eskiden yaptığım için o hala ingilizce gözüküyor. Oyunu biliyorsanız problem değildir zaten.

Güçlü blok olarak ne yapabilirim hocam metal koydum ama kırıyorlar bir de tarlanın üstünde kırmızı yazı çıkıyor ben gidiyorum başka bir yere eve dönünce ekinler yok oluyor.
Hocam o kırmızı yazı ne zaman geleceklerini gösteriyor. O yazıdaki zaman bitince robotlar saldırmaya başlıyor. Birde siz sanırım metali koyup izliyorsunuz sadece. Metali koyacaksınız onlar metali kırmaya çalışırken siz onları öldürceksiniz.

Attım hocam buyurun. Uzun sürdü ama bence iyi oldu. İngilizce bilmeyenler için büyük bir yardım olacağını düşünüyorum. Ama oyuna yeni bir güncelleme Survival için ile küçük bir tutorial geldi. Ben çeviriyi eskiden yaptığım için o hala İngilizce gözüküyor. Oyunu biliyorsanız problem değildir zaten.

Hocam o kırmızı yazı ne zaman geleceklerini gösteriyor. O yazıdaki zaman bitince robotlar saldırmaya başlıyor. Bir de siz sanırım metali koyup izliyorsunuz sadece. Metali koyacaksınız onlar metali kırmaya çalışırken siz onları öldürceksiniz.

Modu nasıl etkinleştireceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı