Scratch'teki hesabı bloke edildi

KDE Plasma

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gerek yok.
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar benim önceden hesabım bloke edilmişti zorbalar yüzünden ve uzun süre bekledim. Gitmemiş bloke edilme süresi sizce nasıl hesabımı geri alabilirim?

Scratch deki projenizde uygunsuz bir içerik vb. tespit edilmişse o sebeple bloke uygulanabiliyor sanırım. Gerçi zaten sebebini belirtmişsiniz ancak normal şartlarda belirli bir süre sonra bloke kaldırılır. Siz Scratch - Contact Us adresinden yardım al butonuna tıklayın ve bize ulaşın kısmından hesap bilgileriniz ile birlikte durumu destek ekibine iletin ancak net bilgiyi oradan alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Scratch'deki projenizde uygunsuz bir içerik vb. tespit edilmişse o sebeple bloke uygulanabiliyor sanırım. Gerçi zaten sebebini belirtmişsiniz ancak normal şartlarda belirli bir süre sonra bloke kaldırılır. Siz Scratch - Contact Us adresinden yardım al butonuna tıklayın ve bize ulaşın kısmından hesap bilgileriniz ile birlikte durumu destek ekibine iletin ancak net bilgiyi oradan alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Direk yeni hesap açtım arkadaşlar Scratch hesabım bloke edildi diye direk Scratch beni blokladı uygunsuz bir şey yoktu ve Scratch'ten ayrıldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı