Scrcpy güvenilir mi?

İşletim sistemi
Android

Vez1fy

Hectopat
Daha fazla  
Telefonumu bilgisayar üzerinden kontrol etmek istiyorum. Bu yüzden de bu uygulamayı buldum. Açık kaynak kodluymuş. Güvenli olarak nereden indirebilirim? Ya da bu iş için başka programlar biliyor musunuz?

Telefonumu bilgisayar üzerinden kontrol etmek istiyorum. Bu yüzden de bu uygulamayı buldum. Açık kaynak kodluymuş. Güvenli olarak nereden indirebilirim? Ya da bu iş için başka programlar biliyor musunuz?

GitHub'tan indirebilirsiniz ve güvenlidir kendisi.

Bende bu tarz uygulamaları araştırdım airdroid diye bir uygulama var fakat ekranı kontrol edebilmek için para ödemeniz gerekli o yüzden bende bir süredir Scrcpy'yi kullanıyorum. Aklınızdsa bulunsun bende bir sorun çıktı görüntü aktarılıyor fakat mouse ve klavye kullanamıyorum eğer indirdiğniz klasöre girip "open_a_terminal_here.bat" dosyasını çalıştırıp oraya scrcpy --otg yazarsanız ekranı kontrol edebilirsiniz fakat bu sefer de görüntü aktarılmaz ama idare etti beni ek bilgi olarak dursun dedim sizde aynı sorunu yaşarsanız diye. Ayrıca aynı terminal ekranından pek çok kod ile de bu uygulamayı yönetebilirsiniz internetten tüm kodları bulabilirsiniz. Güvenilirdir.

Bende bu tarz uygulamaları araştırdım airdroid diye bir uygulama var fakat ekranı kontrol edebilmek için para ödemeniz gerekli o yüzden bende bir süredir Scrcpy'yi kullanıyorum. Aklınızdsa bulunsun bende bir sorun çıktı görüntü aktarılıyor fakat mouse ve klavye kullanamıyorum eğer indirdiğniz klasöre girip "open_a_terminal_here.bat" dosyasını çalıştırıp oraya scrcpy --OTG yazarsanız ekranı kontrol edebilirsiniz fakat bu sefer de görüntü aktarılmaz ama idare etti beni ek bilgi olarak dursun dedim sizde aynı sorunu yaşarsanız diye. Ayrıca aynı terminal ekranından pek çok kod ile de bu uygulamayı yönetebilirsiniz internetten tüm kodları bulabilirsiniz. Güvenilirdir.

Bende de aynı sorun oldu çözümünü biraz telefonu kurcalayınca buldum "USB hata ayıklamayı" açtıktan sonra ek olarak "USB hata ayıklama (güvenlik ayarları)" nı da açmanız gerekiyor Xiaomi cihazlarda bu seçenek açıldıktan sonra mouse ile telefon kontrol edilebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı