Scrikss graph-X ile scrikss matri-X arasındaki farklar nelerdir?

• Konuyu başlatan Yadof
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.618

Yadof

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMING F15 Laptop:

Ekran Kartı - Nvidia GeForce GTX 1650 GDDR6 4GB 128 Bits

İşlemci - Intel Core i5 10300H 2.50GHz

Ana Kart - FX506LHB

RAM - (Bilinmeyen) 8GB DDR4 RAM

RAM 2 - Corsair 16GB DDR4 RAM

Depolama - Micron 2210 512GB M2 SSD

Depolama 2 - Samsung 980 1TB M2 SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, iki kalemden birini almak istiyorum ancak aralarındaki farkları bilmiyorum. Bilgi sahibi olanlar farklarını yazarak yardımcı olabilirler mi?

Sanırım aralarındaki tek fark kasa malzemesi. Graph-X metal kasa, matri-X plastik kasa (ikisinin de tutma yerleri metal).

Graph-X'i kendimde kullandım ve beğenmedim boyası soyuldu, mekanizması bence iyi değil ve biraz ağır, ağır olması benim için sorun olmadı ama yazı için kullanacaksan yorucu olur.

Sanırım aralarındaki tek fark kasa malzemesi. Graph-X metal kasa, matri-X plastik kasa (ikisinin de tutma yerleri metal).

Graph-X'i kendimde kullandım ve beğenmedim boyası soyuldu, mekanizması bence iyi değil ve biraz ağır, ağır olması benim için sorun olmadı ama yazı için kullanacaksan yorucu olur.
Anladım, cevabınız için teşekkür ederim.

Daha önce Rotring 500 kullanıyordum ve gerçekten çok güzel bir kalemdi ancak tutma yeri törpü, zımpara gibi olduğu için elimi rahatsız ediyordu o yüzden abime verdim. Şu an tekrar Rotring 500 alabilirim ancak rahatsız ettiği için graph-X veya matri-X alma taraftarıyım ve kalemlerin yorumlarında Rotring 500'e göre tutma yerinin daha düzgün olduğu yazıyordu. Birde kalemi güzel şekilde saklasam bile çok kolay boyası atıyor mu?

Anladım, cevabınız için teşekkür ederim.

Daha önce Rotring 500 kullanıyordum ve gerçekten çok güzel bir kalemdi ancak tutma yeri törpü, zımpara gibi olduğu için elimi rahatsız ediyordu o yüzden abime verdim. Şu an tekrar Rotring 500 alabilirim ancak rahatsız ettiği için graph-X veya matri-X alma taraftarıyım ve kalemlerin yorumlarında Rotring 500'e göre tutma yerinin daha düzgün olduğu yazıyordu. Bir de kalemi güzel şekilde saklasam bile çok kolay boyası atıyor mu?

Ben normal kullanırken attı boyası. Bende şu an Rotring 500 kullanıyorum. Graph-X, Rotring 500'ün yanında dandik kalem gibi kalıyor (hissiyat olarak).

Fiyatlar hakkında bilgim yok fakat Rotring Rapid Pro'da bakabilirsin hem Rotring 500'e göre ucunun yamulma riski çok az.

Ben normal kullanırken attı boyası. Bende şu an Rotring 500 kullanıyorum. Graph-X, Rotring 500'ün yanında dandik kalem gibi kalıyor (hissiyat olarak).

Fiyatlar hakkında bilgim yok fakat Rotring Rapid Pro'da bakabilirsin hem Rotring 500'e göre ucunun yamulma riski çok az.
O zaman Matri-X veya 500 alırım. Çok büyük ihtimalle 500 alırım heralde Matri-X'ten çok daha kalitelidir.

Kalem bakmaya başladığımda ilk önceliğim Rapid Pro oldu ancak fiyatları biraz tuzlu olduğu için kademeyi 500'e Graph-X'e vb. kalemlere düşürdüm.

Bütçe varsa 500 al hocam.
Tamamdır, son kez düşünüp 500'ü alacağım. Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam.

Kalem bakmaya başladığımda ilk önceliğim Rapid Pro oldu ancak fiyatları biraz tuzlu olduğu için kademeyi 500'e Graph-X'e vb. kalemlere düşürdüm.

Tamamdır, son kez düşünüp 500'ü alacağım. Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam.
Hocam aldıysanız yorumunuz nedir? Ben de almayı düşünüyorum da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı