S Swllyx Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 Delta'yı AFK farm için kullanıyorum, buluttan arada sırada script execute ediyorum fakat arada bazı scriptler direkt çalıştırıldığı an ya oyundan atıyor ya da çalışmıyor. Scriptlerden virüs bulaşır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
Delta'yı AFK farm için kullanıyorum, buluttan arada sırada script execute ediyorum fakat arada bazı scriptler direkt çalıştırıldığı an ya oyundan atıyor ya da çalışmıyor. Scriptlerden virüs bulaşır mı?
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #2 Evet, bulaşabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS S Swllyx Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 batuhan demir yıldız dedi: Evet, bulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanıyorum, tam tarama sonucunda bir şey çıkmadı sorun olur mu hocam? Artı 0 Eksi
batuhan demir yıldız dedi: Evet, bulaşabilir. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanıyorum, tam tarama sonucunda bir şey çıkmadı sorun olur mu hocam?
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #4 Swllyx dedi: Kaspersky kullanıyorum, tam tarama sonucunda bir şey çıkmadı sorun olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Swllyx dedi: Kaspersky kullanıyorum, tam tarama sonucunda bir şey çıkmadı sorun olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sorun olmaz.