Scroll problemi yapmayacak mouse önerisi

Bütçe
1.000TL

Emir13

Hectopat
Arkadaşlar, bu scroll probleminden bıktım, usandım. Bugüne kadar kullandığım mouselerin hepsinde bu sorunla karşılaştım. En son Corsair Katar Pro aldım, kablolu, onda da oldu. İçini açıp scroll’u penseyle sıktım, sprey sıktım; birkaç ay düzeldi, sonra yine oldu. Üniversite için laptop aldım, şimdi de mouse alacağım. 1.000 TL’ye kadar bütçe var. Kablolu olur, kablosuz olur fark etmez; ama kablosuz daha iyi olur tabii ki. Şimdiden teşekkürler.

Bu baya hoşuma gitti aslında, ne dersiniz?

Son düzenleme:
Vxr R1 SE var. Arada yasiyorum. Temizliyorum geciyor sonra gene oluyor. Bilgin olsun.

Vxr R1 SE var. Arada yasiyorum. Temizliyorum geciyor sonra gene oluyor. Bilgin olsun.

Arkadaş ne scrollmuş yedi ömrümü bir rahatça kullanamıyorum.

R1 SE+ alabiliyorsan al gec.
Aslında 1K altında bakıyorum ama bi kaliteli hissettirdi ondan düşündüm. Eğer 1k altına da scrollu sıkıntı yaratmayacak mouse önerebilirseniz onlara da açığım

Çok bir performans aramıyorsanız ve kablolu size uygunsa Steelseries Prime Plus alinabilir, kablosuz isteniyorsada Aigo GM80 Plus olabilir. R1 SE+ en iyi secenegin bunlardan

Çok bir performans aramıyorsanız ve kablolu size uygunsa SteelSeries Prime Plus alinabilir, kablosuz isteniyorsada Aigo GM80 Plus olabilir. R1 SE+ en iyi secenegin bunlardan.

R1 SE+ içime sinmişti GPT'ye sordum adam redditten şikayetler sürdü önüme alınmaz diyor .
Logitech G203 Lightsync öneriyor paşa. Vallahi kafa iyice karıştı.

R1 SE+ içime sinmişti GPT'ye sordum adam redditten şikayetler sürdü önüme alınmaz diyor .
Logitech G203 Lightsync öneriyor paşa. Vallahi kafa iyice karıştı.

GPT bu konularda cok bilgisiz, onerdigi mouse hem scroll sorunlu hem takilma sorunlu kronik rezil bir mouse. R1 SE+ al gec.

GPT bu konularda cok bilgisiz, onerdigi mouse hem scroll sorunlu hem takilma sorunlu kronik rezil bir mouse. R1 SE+ al gec.

Öyle yapacağım muhtemelen. Bu tarz kablosuz mouse daha önce kullanmadım ama hayırlısı bakalım. Teşekkürler hocam.

İfadeler: kxy
Hocam 2-3 tane mouse denedim hatta 2 tanesini sırf bu yüzden iade ettim. İçine toz, kıl vb. şeyleri girmesini engelleyemediğimiz sürece bunlar olacak. İçini açıyorum temizliyorum 1 hafta sonra yine aynı bunu tekrar tekrar yapmaktan sıkıldım.

Toza dayanıklı uretiliyor encoderlar artik. Ozellikle belirli bir seviyedeki mouselar icin bu durum artik yok desek yalan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…