Scroll tuşu nasıl devre dışı bırakılır?

Efenni

Femtopat
Daha fazla  
Sanırım scroll tuşum bozuldu kendi kendine basıyor, bana bilgisayarı kullanırken epey problem yaratıyor. Zaten basınca da çoğu zaman çalışmıyor. Bu tuşu nasıl tamamen devre dışı bırakabilirim? Yanlış anlaşılmasın problem kaydırma kısmında değil. Fare tekerleğinin tuş kısmından bahsediyorum.

Ben el alışkanlığı olarak o tuşu internette falan çok kullanıyorum strateji oyunları da oynuyorum oynadığım oyunlarda da o tuş çok kullanılıyo bi de mouse çok eski olunca bozuldu anladığım kadarıyla. Bence de bozulması saçma ama şuan tuş kendi kendine basıyo veya basılı tutuyo. Ben bastığımda da çoğu zaman işlemiyo. Belki de farklı bi yerde sorun da olabilir ama onu ben tamir edemem bir yere de götürmeye üşendiğimden direk devre dışı bırakmayı düşündüm tuşu sökerken mouse elimde kalmaz diye düşünüyorum umarım öyle olur.

Ben el alışkanlığı olarak o tuşu internette falan çok kullanıyorum strateji oyunları da oynuyorum oynadığım oyunlarda da o tuş çok kullanılıyor bir de mouse çok eski olunca bozuldu anladığım kadarıyla. Bence de bozulması saçma ama şu an tuş kendi kendine basıyor veya basılı tutuyor. Ben bastığımda da çoğu zaman işlemiyor. Belki de farklı bir yerde sorun da olabilir ama onu ben tamir edemem bir yere de götürmeye üşendiğimden direk devre dışı bırakmayı düşündüm tuşu sökerken mouse elimde kalmaz diye düşünüyorum umarım öyle olur.

Mouse modeli nedir? Ben daha öyle zor sökülüp takılacak derecede yüksek teknoloji bir mouse görmedim, alttaki pedleri kaldırıp vidaları söküyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı