Maviares
Hectopat
Daha fazla
Reflect Studios'un yeni oyunu scrutinized çıktı bildiğiniz gibi. Welcome to the Game 1 ve 2. oyununda ne yazık ki Türkçe yama yoktu oyunu arkamdan terler akıta akıta bitirmiştim. Ancak yeni çıkan oyunda ingilizcesi benim gibi zayıf olanlar için kesinlikle Türkçe yama şart. Oyunu bilen bilir araştırabilir. Metinli raporların doğruluğuna bakıp aynı zamanda 2 tane katille uğraşmak zorunda kalıyoruz. Tek isteğim Türkçe yama için çalışacak bir ekip. 5-10 isterseniz ücretli yapın ama lütfen yapın yamayı desteklerinizi bekliyorum. Yani oyun wttg gibi çok İngilizce gerektirmeyen bir oyun olsa neyse ancak öyle değil ne yazık ki.
Bu konu hakkında gerçekten çok istekliyim eğer kimse girişimde bulunmaz ise kendim öğrenip Google Çeviri yardımıyla düzenleyip yamayı kendim bile yapmayı düşündüm. Eğer yardımcı olacak varsa lütfen ses versinReflect Studios'un yeni oyunu scrutinized çıktı bildiğiniz gibi. Welcome to the Game 1 ve 2. oyununda ne yazık ki Türkçe yama yoktu oyunu arkamdan terler akıta akıta bitirmiştim. Ancak yeni çıkan oyunda ingilizcesi benim gibi zayıf olanlar için kesinlikle Türkçe yama şart. Oyunu bilen bilir araştırabilir. Metinli raporların doğruluğuna bakıp aynı zamanda 2 tane katille uğraşmak zorunda kalıyoruz. Tek isteğim Türkçe yama için çalışacak bir ekip. 5-10 isterseniz ücretli yapın ama lütfen yapın yamayı desteklerinizi bekliyorum. Yani oyun wttg gibi çok İngilizce gerektirmeyen bir oyun olsa neyse ancak öyle değil ne yazık ki.
Hala kimsenin umrunda değil. Ülkede o kadar çeviri ekibi var ama kimse uğraşıp denemeye bile kalmıyor. Millet olarak tembellik genetik sanırım.Reflect Studios'un yeni oyunu scrutinized çıktı bildiğiniz gibi. Welcome to the Game 1 ve 2. oyununda ne yazık ki Türkçe yama yoktu oyunu arkamdan terler akıta akıta bitirmiştim. Ancak yeni çıkan oyunda ingilizcesi benim gibi zayıf olanlar için kesinlikle Türkçe yama şart. Oyunu bilen bilir araştırabilir. Metinli raporların doğruluğuna bakıp aynı zamanda 2 tane katille uğraşmak zorunda kalıyoruz. Tek isteğim Türkçe yama için çalışacak bir ekip. 5-10 isterseniz ücretli yapın ama lütfen yapın yamayı desteklerinizi bekliyorum. Yani oyun wttg gibi çok İngilizce gerektirmeyen bir oyun olsa neyse ancak öyle değil ne yazık ki.
Bu konu hakkında gerçekten çok istekliyim eğer kimse girişimde bulunmaz ise kendim öğrenip Google Çeviri yardımıyla düzenleyip yamayı kendim bile yapmayı düşündüm. Eğer yardımcı olacak varsa lütfen ses versin
Son düzenleme: