Scyrox V6 alınır mı?

Ergo fareler çok büyük geliyor bana asla kullanamıyorum.
O zaman geçiyorum hocam Gaming.Gen'den siparişini deneyimlemediğim için pişmanlık yaşamam umarım. Bu seferlik beyaz alayım setup siyah ama değişiklik olsun :)

Bence pişman etmez asla mükemmel mouse.

Hocam bir tık geç yazdım ama bende palm kullanıyorum. Faredeki son durumlarınız neler? Ben bunu hem Minecraft'ta drag + butterfly Click için hem de FPS oyunlarında güncel kalabilmek için anlayacağım. Drag veya Butterfly'ı hakkında bilginiz var mı? (bu fareyi drag Click yapabilen farelerde kendi konumda tavsiye etmişlerdi.)

Hocam bir tık geç yazdım ama bende palm kullanıyorum. Faredeki son durumlarınız neler? Ben bunu hem Minecraft'ta drag + butterfly Click için hem de FPS oyunlarında güncel kalabilmek için anlayacağım. Drag veya Butterfly'ı hakkında bilginiz var mı? (bu fareyi drag Click yapabilen farelerde kendi konumda tavsiye etmişlerdi.)

Drag ve butterfly hakkında bilgim yok ihtiyacım da olmuyor şu sıralar v8'i daha çok kullanıyorum ama ikisi de harikalar.

Ben V6 aldım ürün çok güzel ve sağlam premium hissettiriyor. Fakat birşey fark ettim ben daha çok palm ile claw arası tutuyormuşum bunu normal kullanırken ve mouse hafifleyince fark ettim yani v8 alsamda olabilirmiş, ama takılmadım zaten araları çok yok ve indirimle aldım. V6'da claw tutuş için uygun diye biliyorum tam olarak benlik yani hybrid tutuş diye duymuştum V6'yı.

Kusura bakmayın yazınız üzerinden 3 ay geçmiş ama ben kodu nereye yazacağımı bulamadım.
1754251816468.png

Adres, kart girme bölümünde sağ üst.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı