İdare eder ama yani 2-3 ay max kullanırsın sonra yedek skatezlere geçmek gerekir. Aldıktan 6 ay sonra ekstra skatez de alırım diyosan solid ürün.Sizce alınır mı? Çoğu kişi skatezleri kotu demis skateze para vermek istemiyorum güzel mi yoksa o fiyat bandinda daha iyisi var mi?
Skatezler ömürlük değil mi? sürekli değişmek mi gerek?İdare eder ama yani 2-3 ay max kullanırsın sonra yedek skatezlere geçmek gerekir. Aldıktan 6 ay sonra ekstra skatez de alırım diyosan solid ürün.
Bence bir tık abartılıyor (skatezler) ama mouse güzel, skatezlerde daha problem yaşamadım.Sizce alınır mı? Çoğu kişi skatezleri kotu demis skateze para vermek istemiyorum güzel mi yoksa o fiyat bandinda daha iyisi var mi?
Skatezlerden pek anlamam ben fareyi dün aldım ve beğendim.
Skatezler ömürlük değil mi? Sürekli değişmek mi gerek?
İlk aldığında hızları fena değil ama çok hızlı aşınıp yavaşlıyorlar.Bence bir tık abartılıyor (skatezler) ama mouse güzel, skatezlerde daha problem yaşamadım.
Hiçbir skatez ömürlük değildir. Sürtündükçe aşırınır ve erirler. Bu kalitesine göre ve kullandığım mouse Pad'e göre değişir. Kaliteli ve mouse skatezlerini az aşındıran bir mouse pad ve kaliteli skatezler ile değiştirme süren daha uzun olur ama Scyrox için konuşuyosan 6 ay sonra toptan kaliteli aftermarket skatez almak en iyisi.
İlk aldığında hızları fena değil ama çok hızlı aşınıp yavaşlıyorlar.
Peki mouse ile skatez uyumu var mı? yoksa herhangi bir skatez alabilir miyiz?Hiçbir skatez ömürlük değildir. Sürtündükçe aşırınır ve erirler. Bu kalitesine göre ve kullandığım mouse Pad'e göre değişir. Kaliteli ve mouse skatezlerini az aşındıran bir mouse pad ve kaliteli skatezler ile değiştirme süren daha uzun olur ama Scyrox için konuşuyosan 6 ay sonra toptan kaliteli aftermarket skatez almak en iyisi.
İlk aldığında hızları fena değil ama çok hızlı aşınıp yavaşlıyorlar.
Peki mouse ile skatez uyumu var mı? Yoksa herhangi bir skatez alabilir miyiz?
Var. Ya direk birebir mouse'a uygun kesim skatez bakacaksın ya da universal dediğimiz nokta skatez alıp kullanman gerekecek.Peki mouse ile skatez uyumu var mı? yoksa herhangi bir skatez alabilir miyiz?
hybrid mouse pad için bana wraith'den obsidian önerilmişti.Peki mouse ile skatez uyumu var mı? yoksa herhangi bir skatez alabilir miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.