Scyrox V6 alınır mı?

mstrhardstone

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-13400f RTX 3060Tİ OC 8GB 3x Ventus
Scyrox V6 ve başka bir sürü mouse araştırdım. Aralarında en mantıklısı Scyrox V6 fakat bir kullanıcı deneyimine de başvurmak istedim. Nasıldır? Kronik bir sorunu var mıdır? Teşekkürler.

Scyrox V6 ve başka bir sürü mouse araştırdım. Aralarında en mantıklısı Scyrox V6 fakat bir kullanıcı deneyimine de başvurmak istedim. Nasıldır? Kronik bir sorunu var mıdır? Teşekkürler.
Elin küçükse ve palm grip ise alabilirsin ama ben almazdım o paraya çünkü verdiği performansı 1700tl fiyatlı mousedan alabiliyorum tabi 8k hz premium his vb gibi beklentilerin yüksekse ve durumun yetiyorsa sana kalmış birşey ben atk a9 plus kullanıyorum mesela bana göre çok güzel mouse kısacası ben o fiyatlara kadar çıkmazdım konu mouse ise

Elin küçükse ve palm grip ise alabilirsin ama ben almazdım o paraya çünkü verdiği performansı 1700TL fiyatlı fareden alabiliyorum tabii 8K Hz premium his vb gibi beklentilerin yüksekse ve durumun yetiyorsa sana kalmış bir şey ben ATK A9 Plus kullanıyorum mesela bana göre çok güzel mouse kısacası ben o fiyatlara kadar çıkmazdım konu mouse ise.

Hocam aralarında sensör farklı bir de en önemlisi mcu biri nordic biri hisilicon diye bir marka zaten bu kalite bir ürün almak en az 5k-6kdan başlıyor dediğiniz doğru bir mouse bu kadar vermek saçma ama uzun kullanım için alacağım bayağı götürmeli o yüzden kroniği yoksa sıkıntı yoktur teşekkürler. (8k benim için pek önemli değil)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı