Scyrox V6 alınır mı?

Bütçe
3000
Bir kere bile öyle bir sıkıntı yaşamadım. Düz takıyosun type c işte. Ve bu şarj hala size nasıl kötü geliyo anlamıyorum. Gidin g502 alın şarjı 2 ay gitsin. 4 gün hadi bilemedin 3 günde bir 20 dakka şarja koymak bir insana niye bu kadar batar ki ?

şarj kısmı biraz sıkıntıymış ama bizde ona göre kullanırız artık nazik davranırsak birşey olacağını sanmıyorum

0 kitlenme 3 aydır kullanıyorum sararma 0 gıcırdama 0

şarj kısmı biraz sıkıntıymış ama bizde ona göre kullanırız artık nazik davranırsak birşey olacağını sanmıyorum
Fareyi 10 kere klavyeye flick atarken tüm güç geçirdim. Çizik bile yok. Fare sağlam hocam.

İlk önce 3 gün değil her gün takıyorum her kırmızı ışık yandığında ve şarj kısmından bahsederken bu sorunu tek ben yaşamıyorum alan herkesten duyduğum ve bizzat yaşadığım bir durum tyce C olduğunu ben de biliyorum oradaki plastik içine göçmek üzereymiş gibi hissettiriyor.

Neden katılmadığınızı öğrenebilir miyim acaba?
Bak şuan baktım şarjına yatıyodum. 4/1 ine gelmiş. Şarja koyup paşa paşa uyıcam. Amma abarttınız.

8k hz mi kullanıyorsunuz ?

0 kitlenme 3 aydır kullanıyorum sararma 0 gıcırdama 0

Fareyi 10 kere klavyeye flick atarken tüm güç geçirdim. Çizik bile yok. Fare sağlam hocam
sağlam olması hoşuma gitti kırılmasını istemem bende sert kullanan birisiyim çünkü

Bak şuan baktım şarjına yatıyodum. 4/1 ine gelmiş. Şarja koyup paşa paşa uyıcam. Amma abarttınız.

8k hz mi kullanıyorsunuz ?
kaç k hzde kullanıyodunuz siz

Sağlam olması hoşuma gitti kırılmasını istemem bende sert kullanan birisiyim çünkü.

Hocam dediğim gibi plastiği cidden kaliteli ve güzel almanızı öneririm aldıktan sonra sadece şarj girişine biraz daha özenerek kabloyu takmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…