Scyrox V6 alınır mı?

Bütçe
3000
Şahsen V8 kullanıyorum şarj dışında her şeyinden memnunum sadece şarj üzüyor ama o da normal 39 40 gram mouse sonuçta elimde yokmuş gibi hissediyorum malzeme kalitesi de hiç kötü değil gıcırdama gibi şeyler yapmıyor malzeme olarak tek kusuru benim için şarj takma kısmında sanki kırılacakmış gibi oluyor ama şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Bir kere bile öyle bir sıkıntı yaşamadım. Düz takıyosun type c işte. Ve bu şarj hala size nasıl kötü geliyo anlamıyorum. Gidin g502 alın şarjı 2 ay gitsin. 4 gün hadi bilemedin 3 günde bir 20 dakka şarja koymak bir insana niye bu kadar batar ki ?

Şahsen V8 kullanıyorum şarj dışında her şeyinden memnunum sadece şarj üzüyor ama o da normal 39 40 gram mouse sonuçta elimde yokmuş gibi hissediyorum malzeme kalitesi de hiç kötü değil gıcırdama gibi şeyler yapmıyor malzeme olarak tek kusuru benim için şarj takma kısmında sanki kırılacakmış gibi oluyor ama şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
şarj kısmı biraz sıkıntıymış ama bizde ona göre kullanırız artık nazik davranırsak birşey olacağını sanmıyorum

tamamdır peki sence hangi rengini almalıyım mousenin
ben siyaha pek yakın değilim beyazında çok çabuk kirleniceğini düşünüyorum mavi rengi almayı düşünüyorum sence üzermi siyahda düşünebilirim kötü dersen

ne zamandır kullanıyosun, bir kirlenme yada sararma durumu oldu mu mouseda
0 kitlenme 3 aydır kullanıyorum sararma 0 gıcırdama 0

şarj kısmı biraz sıkıntıymış ama bizde ona göre kullanırız artık nazik davranırsak birşey olacağını sanmıyorum
Fareyi 10 kere klavyeye flick atarken tüm güç geçirdim. Çizik bile yok. Fare sağlam hocam.

Bir kere bile öyle bir sıkıntı yaşamadım. Düz takıyosun Type-C işte. Ve bu şarj hala size nasıl kötü geliyor anlamıyorum. Gidin G502 alın şarjı 2 ay gitsin. 4 gün hadi bilemedin 3 günde bir 20 dakika şarja koymak bir insana niye bu kadar batar ki?

İlk önce 3 gün değil her gün takıyorum her kırmızı ışık yandığında ve şarj kısmından bahsederken bu sorunu tek ben yaşamıyorum alan herkesten duyduğum ve bizzat yaşadığım bir durum tyce C olduğunu ben de biliyorum oradaki plastik içine göçmek üzereymiş gibi hissettiriyor.

Neden katılmadığınızı öğrenebilir miyim acaba?
Bak şuan baktım şarjına yatıyodum. 4/1 ine gelmiş. Şarja koyup paşa paşa uyıcam. Amma abarttınız.

İlk önce 3 gün değil her gün takıyorum her kırmızı ışık yandığında ve şarj kısmından bahsederken bu sorunu tek ben yaşamıyorum alan herkesten duyduğum ve bizzat yaşadığım bir durum tyce C olduğunu ben de biliyorum oradaki plastik içine göçmek üzereymiş gibi hissettiriyor.
8k hz mi kullanıyorsunuz ?

0 kitlenme 3 aydır kullanıyorum sararma 0 gıcırdama 0

Fareyi 10 kere klavyeye flick atarken tüm güç geçirdim. Çizik bile yok. Fare sağlam hocam
sağlam olması hoşuma gitti kırılmasını istemem bende sert kullanan birisiyim çünkü

Bak şuan baktım şarjına yatıyodum. 4/1 ine gelmiş. Şarja koyup paşa paşa uyıcam. Amma abarttınız.

8k hz mi kullanıyorsunuz ?
kaç k hzde kullanıyodunuz siz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı