Scyrox V6 alınır mı?

Bütçe
3000
Alınır. Ben v8 modelini kullanıyorum çok memnunum. Şarjı hızlı bitiyo diye leri takma. 4 günde bir şarj ediyorum
Abi hiç düşündürücü ifadesi atmayın bana. Bu forum cidden bilmediği şeylere yorum atan insanlarlar dolu. High performance 1k polling rate kullanıyorum. Günde 8-10 saat apex oynuyorum bu aralar ve 4 günde bir şarj ediyorum. 20 dakkada fulleniyo zaten. Daha ne istiyonux anlamıyorum zaten. Gidin 180 gram mouse alın şarjı 1 ay gitsin o zaman.

teşekkür ederim ben palm ve claw arası tutuşum var sence v6 mı daha uygun olur v8 mi
Bence v8 al. 6 yıl rival 710 kullandım. Ellerim eşşek kadar. İlk başta korktum ulan rahat edemiycem rahat değildir bu diye. Alışmam 1 saatimi aldı ve çoooook daha iyi. Hele bi de 170 gramdan 39 grama geçince manyak bir şey oluyo :D Zaten scyrox şuan en en iyi donanıma sahip. Daha iyisi yok.

Bence v8 al. 6 yıl rival 710 kullandım. Ellerim eşşek kadar. İlk başta korktum ulan rahat edemiycem rahat değildir bu diye. Alışmam 1 saatimi aldı ve çoooook daha iyi. Hele bi de 170 gramdan 39 grama geçince manyak bir şey oluyo :D Zaten scyrox şuan en en iyi donanıma sahip. Daha iyisi yok.
teşekkür ederim sende v8in hangi rengi var

V6 ile daha rahat edersin.
bende öyle düşünmüştüm ama ağır bi mousedan geçeceğim için uzun vadede tutuşumun değişmesinden korkuyorum çünkü elim clawa da yatkın ağır kullandığım için mi ikisinin arası bir tutuş kullanıyorum emin değilim sence bu durumu nasıl değerlendirmeliyim

Teşekkür ederim sende v8'in hangi rengi var.

Bende öyle düşünmüştüm ama ağır bir fareden geçeceğim için uzun vadede tutuşumun değişmesinden korkuyorum çünkü elim clawa da yatkın ağır kullandığım için mi ikisinin arası bir tutuş kullanıyorum emin değilim sence bu durumu nasıl değerlendirmeliyim.

V6 relaxed clawa da uygun yani onu da claw tutabilirsin istediğin gibi V8 alırsan sadece claw tutmak zorundasın.

Şahsen V8 kullanıyorum şarj dışında her şeyinden memnunum sadece şarj üzüyor ama o da normal 39 40 gram mouse sonuçta elimde yokmuş gibi hissediyorum malzeme kalitesi de hiç kötü değil gıcırdama gibi şeyler yapmıyor malzeme olarak tek kusuru benim için şarj takma kısmında sanki kırılacakmış gibi oluyor ama şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

teşekkür ederim sende v8in hangi rengi var

bende öyle düşünmüştüm ama ağır bi mousedan geçeceğim için uzun vadede tutuşumun değişmesinden korkuyorum çünkü elim clawa da yatkın ağır kullandığım için mi ikisinin arası bir tutuş kullanıyorum emin değilim sence bu durumu nasıl değerlendirmeliyim
Beyaz rengini aldım çok şık.

V6 relaxed clawa da uygun yani onu da claw tutabilirsin istediğin gibi V8 alırsan sadece claw tutmak zorundasın.
tamamdır peki sence hangi rengini almalıyım mousenin
ben siyaha pek yakın değilim beyazında çok çabuk kirleniceğini düşünüyorum mavi rengi almayı düşünüyorum sence üzermi siyahda düşünebilirim kötü dersen

Beyaz rengini aldım çok şık.
ne zamandır kullanıyosun, bir kirlenme yada sararma durumu oldu mu mouseda

Tamamdır peki sence hangi rengini almalıyım farenin.
Ben siyaha pek yakın değilim beyazında çok çabuk kirleniceğini düşünüyorum mavi rengi almayı düşünüyorum sence üzermi siyahda düşünebilirim kötü dersen.

Hoşuna gideni al derim bana göre mavi çok hoş mavi alırdım ben şimdi alacak olsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı