Scyrox V6 alınır mı?

Bütçe
3000-4000

SAKNE

Kilopat
Orochi V2 mousemin tekerleği ve tekerlek tıklaması bozulduğu için, aynı zamanda sol tıkı da bazen çift tıklama yapmaya başladığı için mousemi değiştirme kararı aldım. Bütçem 3-4k civarı, alacağım mousenin tekerleğinin dayanıklı olması önemli çünkü işim gereği çok fazla kullanıyorum ama boş zamanlarımda rekabetçi oyunlar oynadığımdan da o konuda rahat olması lazım. Elim yaklaşık 16-17 cm, Orochi V2 tam oturma ile bir tık küçük arasındaydı.

Bunu almayı düşünüyorum şuan, var mı başka öneriniz? Relaxed Claw şeklinde tutuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eloshapes'den baktığımda palm-claw arası tuttuğum için V6 daha elime oturaklı gözüküyordu? Önceki kullandığım fareleri de kıyaslayarak tabii, Rival 3 gibi

Mekanik Encoder'li tekerlekler yine bozulabilir, maalesef garantisi yok. Sökülüp temizlendiğinde de düzeldiğini söyleyenler var. Bunu yapabilecek birini tanıyorsanız eski ya da yeni mouse'unuza yedek Encoder'ler hatta Switch'ler almanızı öneririm. Orta tıklama Switch'i bahsi geçen modellerde olduğu gibi genelde markasız ürünler olduğundan erken bozulmaya daha müsait ve değiştirmesi zor olabilir. Mouse'unuzdan memnunsanız Orochi V2 için encoder boyutu 9 mm deniyor, encoder temizleme işe yaramazsa aliexpress'ten encoder bakabilirsiniz.
Encoder önerilerim:
Orta kuvvet gerektiren encoder için:

Sert kuvvet gerektiren, adımları hissedilir encoder için:

Encoder değiştirme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada ilgili mouse'un incelemesine de bakmanızı öneririm, orta tıklama sert deniyor.

Dosya Ekleri

• disscroll.jpg
    disscroll.jpg
    232,4 KB · Görüntüleme: 13
Mekanik Encoder'li tekerlekler yine bozulabilir, maalesef garantisi yok. Sökülüp temizlendiğinde de düzeldiğini söyleyenler var. Bunu yapabilecek birini tanıyorsanız eski ya da yeni mouse'unuza yedek Encoder'ler hatta Switch'ler almanızı öneririm. Orta tıklama Switch'i bahsi geçen modellerde olduğu gibi genelde markasız ürünler olduğundan erken bozulmaya daha müsait ve değiştirmesi zor olabilir. Mouse'unuzdan memnunsanız Orochi V2 için encoder boyutu 9 mm deniyor, encoder temizleme işe yaramazsa aliexpress'ten encoder bakabilirsiniz.
Encoder önerilerim:
Orta kuvvet gerektiren encoder için:

Sert kuvvet gerektiren, adımları hissedilir encoder için:

Encoder değiştirme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada ilgili mouse'un incelemesine de bakmanızı öneririm, orta tıklama sert deniyor.

Teşekkürler, orochinin switchlerinden de pek memnun olmadığım için ve durmadan pil değiştirme gibi bir olayı olduğu için V6 yı almaya karar verdim, bi sorun çıkarsa wraith umarım razerdan daha iyi garanti sağlar (Yurtdışına göndermemi istemişlerdi en son). Diğer türlü tanıdığım yapabilecek birisi var ona yaptırtırım. Dayanıklı olması yeterli, ömürlük olmasa da. Techpowerup'da kaliteli demişler genel olarak ondan bunda karar kıldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı